Account
Logo
Zoeken
23.2 °C
Foto: Geert Huisman

Commissaris van de Koning op bezoek in Achtkarspelen

wo 10 april 2024, 16.38 uur

AUGUSTINUSGA - Commissaris van de Koning van Fryslân, drs. A.A.M. Brok, bracht woensdag een ambtsbezoek aan de gemeente Achtkarspelen. Eén van de hoogtepunten tijdens dit bezoek was het bedrijfsbezoek aan Bouwtechnics in Augustinusga.

Bouwtechnics, winnaar van de Ondernemersprijs van Achtkarspelen 2022, is toonaangevend in besturing en automatisering binnen de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Robotbesturingen

Tijdens het bezoek in Augustinusga maakte de Commissaris kennis met de innovatieve oplossingen die het bedrijf biedt op het gebied van robotbesturingen, ontwerp en bouw van machines en productielijnen. Met meer dan 30 jaar ervaring en de integratie van nieuwe technologieën, positioneert Bouwtechnics zich stevig in de markt.

Ontmoetingen

Naast het bezoek aan Bouwtechnics, stond er ook een ontmoeting met het college van B&W, de kinderburgemeester en fractievoorzitters op het programma. De dag werd afgesloten met een bezoek aan Paviljoen MeM in Buitenpost, waar eigenaar Atsje Lettinga het bijzondere concept van 'it plak foar Minsken en Muzyk' toelichtte.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Is het een gemeentelijke taak om subsidie te verlenen aan Pride-boten?

Ja  
9.2%
Nee  
90.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog