Account
Logo
Zoeken
16.7 °C
© WâldNet

Wâldwei (deels) dicht na brand in auto met caravan

vr 17 mei 2024, 16.08 regionaal

DRACHTEN-AZEVEN - Een auto met caravan is vrijdagmiddag ter hoogte van Drachten in brand gevlogen op de Wâldwei (N31) bij Drachten. Eén rijbaan (Leeuwarden naar Drachten) is afgesloten in verband met de brand.

Het verkeer staat helemaal vast. Op de andere rijbaan staat een lange kijkersfile. In de auto zaten - voor zover bekend - twee vrouwen en twee kinderen.

De brandweer van Drachten kwam om 15.54 uur ter plaatse om het vuur te blussen. De brandweerlieden wisten nog een aantal gasflessen uit de caravan te halen. Ze zijn gekoeld nadat ze eruit zijn gehaald.

Ruim een half uur na de melding was de brand volledig geblust. Om 16.25 uur stond er nog een lange file op de Wâldwei. Een berger is ingeschakeld om de uitgebrande auto en caravan af te voeren.

De kinderen die in de auto zaten, mochten tijdens het bluswerk in de brandweer auto zitten. Zij kregen een beertje als troost van de hulpverleners. Veel automobilisten stonden zo'n twee uur in de file. De weg moest nog schoon gemaakt worden. Rond 18.15 uur stonden er nog altijd mensen te wachten in een file.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws