Logo
Zoeken
Zoeken
6.2 °C

© WâldNet |  Foto: Johan Bosma

Minimale schade tafeltennissers Buitenpost

ma 27 september 2021 14.04 uur

BUITENPOST - De met personele problemen kampende Buitenposter-tafeltennissers (Peter Verweij, Thomas Kuijer en Gert Storteboom) stonden op zaterdag 25 september voor een nieuwe uitdaging. Om het ingenomen plekje in de middenmoot van de landelijke 2e-divisie te verstevigen, moesten er punten worden gepakt tegen één van de op papier sterkere teams: VTV Nieuwegein (Frans van den Berg, Jos Verhulst en Jannes van Bragt).

De voorlopig uitgeschakelde Arnoud Hofman werd wederom succesvol vervangen door Gert Storteboom. Met een overwinning op van Bragt (iets wat Kuijer zaterdag ook lukte) bezorgde hij het vlaggenschip een belangrijk bonuspunt. De confrontatie tussen de twee noordelijke \'tafeltennis-vedetten’ Verweij en van den Berg leverde het Friese thuispubliek wel spektakel, maar geen punt op. Het herstel van Verweij, die vervolgens geen game meer afstond, mocht er echter zijn. Omdat de aanvoerder het eigen team eerder op de dag het dubbelspel zag verliezen, moest men genoegen nemen met een klein verlies: 4-6.

Komende week ontmoeten de Buitenposters de hekkensluiter van poule D; SKF. In Veenendaal kan dan, met het oog op de ranglijst, een belangrijke slag geslagen worden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....