13.5 °C
Op dit moment heeft De Beddenkamer een grote partij nieuwe matrassen opgekocht waar allemaal in ieder geval 50% korting op zit

Geen nee te koop bij De Beddenkamer in Dokkum

vr 10 juni 2016 21.06 uur

DOKKUM - De Beddenkamer aan de Zuiderschans 1 in Dokkum is twee jaar geleden begonnen en kan terugkijken op twee zeer vruchtbare jaren waarin het assortiment inmiddels verdriedubbeld is. Er is geen nee te krijgen op het gebied van bedden, matrassen, bedtextiel en accessoires.

"Gemiddeld genomen slaapt de klant dezelfde dag nog op het nieuwe bed/boxspring of matras. Standaardartikel niet op voorraad? Dan leveren we het ongeveer binnen 2 weken bij u thuis", zegt eigenaar Bart van Bezooijen. "Als men een bijzondere smaak heeft of speciale aanpassing wenst, duurt het soms iets langer, maar maximaal vier weken."

Op dit moment heeft De Beddenkamer een grote partij nieuwe matrassen opgekocht waar allemaal in ieder geval 50% korting op zit. Een matras van bijvoorbeeld €750,- gaat nu weg voor €375,-. "Er zitten echt hele mooi matrassen bij", zegt de eigenaar. "Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat onze reguliere handel in boxsprings, maatmatrassen en alle andere artikelen gewoon doorgaat", voegt hij daar aan toe. "Ook voor de partij handel die opgekocht is geld 3 jaar garantie! Net zoals op al onze producten 3 jaar garantie zit."

De wensen van de klant staan centraal bij De Beddenkamer. "Een bed met of zonder hoofd- of voetenbord? Geen probleem", aldus Van Bezooijen. Ook een op hoogte gemaakt hoofdbord behoort tot de mogelijkheden. Dat geldt ook voor het uitgebreide assortiment aan bedtextiel. "Een kussen met of zonder neksteun, hard of zacht; wij hebben het allemaal." En natuurlijk niet te vergeten een uitgebreide keus in dekbedovertrekken van diverse merken waaronder Damai en Cinderella.

"We hebben de afgelopen twee jaar zeer veel tevreden klanten gehad", kijkt de eigenaar terug. "Dat is onder andere te zien aan de recensies die we krijgen op onze Facebookpagina."

Meer informatie over De Beddenkamer op www.debeddenkamer.nl, maar houd Facebook ook in de gaten voor de snelste en actueelste aanbiedingen.

"De koffie staat klaar voor iedere klant."

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws