Account
Logo
Zoeken
13.2 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink

Missen uit Wâlden strijden om Miss Oldambt

di 6 mei 2014, 16.55 uur

DROGEHAM - Op 24 mei zal in restaurant "In den Stallen" in Winschoten de verkiezing Miss Oldambt 2014 plaatsvinden. In 2013 werd deze titel gewonnen door Jessica van der Wiel uit Drogeham.

Buiten de 'grote' Miss zal er dit jaar ook een Mini Miss verkozen worden. Ook dit jaar gaan er uit de omgeving weer meiden meedoen om de titel te verdedigen. Voor de missen zijn dat de twintigjarige Nynke Pijper uit Drogeham, de negentienjarige Stacey Poelstra uit Leeuwarden en de eveneens negentienjarige Claudia van der Bijl uit Grootegast.

Voor de mini missen zijn dat de zevenjarige Cindy Hempenius uit Hardegarijp en de tweeling Janey en Chayen de Boer van zeven jaar uit Leeuwarden.

De meiden strijden om de titel Miss en Mini Miss Oldambt 2014. De winnaressen zullen het aankomende jaar de gemeente Oldambt vertegenwoordigen. Ze zullen de vaste gezichten worden van een tal aan evenementen in het Oldambt.

De finale vindt plaats op Zaterdag 24 mei in restaurant "In den Stallen" te Winschoten. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de kaartjes kosten €5.- per stuk.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws








Poll: Is het een gemeentelijke taak om subsidie te verlenen aan Pride-boten?

Ja  
8.8%
Nee  
91.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog

Verzoek tot handhaven bij Kallemooi op Schiermonnikoog