11.3 °C

Snelweg A7 gestremd na ongevallen

ma 24 september 2007 12.09 uur

TIJNJE - De snelweg A7 tussen Drachten en Heerenveen is afgesloten voor het verkeer richting Heerenveen. Na de afslag Tijnje/Gorredijk vonden twee ongevallen plaats waarbij een ravage ontstond waardoor de weg moest worden afgesloten.

Er vond een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een bestelauto met aanhanger. De bestuurder van de bestelwagen, een 52-jarige inwoner van Nijemirdum, liep daarbij rugletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen vervoerd. De 50-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oosterzee kwam met de schrik vrij. De toedracht van het ongeval is nog onbekend.

Bureau Ongevallenanalyse van politie Fryslân stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. De voorzijde van de vrachtwagen liep evenals de bestelauto schade op. De aanhanger met lading raakte total loss. Alle beschadigde voertuigen zijn weggesleept. De rijbaan in de richting Heerenveen raakte door het ongeval volledig geblokkeerd. In verband met het ongeval is al het doorgaande verkeer in de rijrichting Heerenveen tijdelijk door Rijkswaterstaat omgeleid.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws