18.3 °C
Foto: Aschwin Gerdez | Dankzij onze 'undercover' fotograaf hebben we toch stiekem wat plaatjes van deze bijzondere dag.

Veel geluk op 7-7-7: Siep en Brenda

za 07 juli 2007 23.15 uur

DRACHTEN - Driemaal een zeven. Het getal van de volheid heeft zaterdag vele bruidsparen opgeleverd. Eén huwelijk sprong voor WâldNet boven alle andere uit. In het Karmel Klooster van Drachten gaven Siep en Brenda elkaar het ja-woord. Terwijl de kersverse tortelduifjes nagenieten in een bruidsuite ergens in den lande, kon WâldNet het niet laten:

Eigenlijk begon het allemaal precies vier jaar geleden. Op 20-07-2003 plaatste Brenda een reactie in het gastenboek: "Super site, kom er graag en vaak! Leuk om zo het nieuws uit 'onze walden" te kunnen volgen." Op haar eigen website reageerde kort daarna Siep - die al regelmatig foto's maakte voor WâldNet - met het commentaar dat ze leuke foto's maakte. Het duurde vervolgens niet lang voordat er ook foto's van Brenda verschenen op WâldNet.

De twee gingen voor WâldNet steeds vaker samen op pad met als resultaat prachtige beeldverslagen uit de regio. De vriendschap bloeide uit tot een hechte relatie waar ook iedereen van WâldNet erg blij mee is. Zaterdag werd de relatie bekroond met het huwelijk.

WâldNet feliciteert hiermee nogmaals Siep en Brenda met 'deze sprong' en wenst het kersverse bruidspaar veel geluk samen en met de kinderen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws