11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Jan van Dijk blijft bij SC Kootstertille

Publicatie: 
zo 25 december 2016 14.47 uur

KOOTSTERTILLE -

Jan van Dijk blijft ook volgend seizoen de hoofdverantwoordelijke van de Tilster hoofdmacht. Alle partijen zijn tevreden over de huidige samenwerking en zien nog voldoende uitdagingen om de prestaties van het eerste elftal op te vijzelen.

De 28-jarige Jan van Dijk is thans aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van SC Kootstertille bezig. Daarvoor was hij ook nog een seizoen jeugdtrainer bij de Tilsters. Op precies de helft van het seizoen neemt het vlaggenschip van SC Kootstertille een gedeelde vierde plaats in. Koploper Harkema Opeinde lijkt niet meer in te halen maar de huidige tweede plek van GSVV hoeft nog niet onbereikbaar te zijn. Voor een plek in de nacompetitie lijkt een derde plaats voldoende en de achterstand op de huidige nummer drie Boornbergum ’80, bedraagt slechts twee punten. Dus zijn er nog genoeg uitdagingen voor het team van Jan van Dijk om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken.

Over een eventuele verlenging van het contract van Minse Walda, trainer/coach van de tweede selectie, zijn de gesprekken inmiddels in volle gang.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.40 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden