Account
Logo
Zoeken
7.2 °C
Mannen op scooter met grote tv vluchten voor politie
© WâldNet

Mannen op scooter met grote tv vluchten voor politie

zo 4 februari 2024, 14.26 uur

DRACHTEN - De politie heeft zaterdagnacht een opmerkelijke situatie meegemaakt in Drachten. Tijdens een patrouille over de Stelpswyk viel hun oog op een scooter, waar twee personen op zaten. Tot hun verbazing hield één van de mannen achterop een grote flatscreen tv vast.

De politie besloot direct tot actie over te gaan en de mannen te controleren. Echter, nog voordat ze de kans kregen om de mannen aan te spreken, sloegen ze op de vlucht. Ondanks een poging tot een achtervolging wist één van de mannen te ontkomen.

De agenten slaagden erin om een 38-jarige man uit Drachten aan te houden voor heling. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de diefstal van de flatscreen tv. Momenteel doet de politie onderzoek om te achterhalen of de televisie daadwerkelijk van diefstal afkomstig is, en zo ja, waar deze vandaan komt.

Naast de aanhouding van de verdachte heeft de politie ook de scooter in beslag genomen. Hiermee hopen ze eventueel verdere aanwijzingen te vinden die kunnen leiden tot de opsporing van de voortvluchtige verdachte. Het onderzoek naar deze zaak is nog in volle gang.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe