28 °C

© WâldNet

Vermaken tijdens de lockdown doe je zo!

wo 15 december 2021 11.59 uur

LEEUWARDEN - We hebben eigenlijk allemaal wel genoeg van die vervelende lockdown. Ondertussen hebben we namelijk al genoeg uren ons thuis moeten vervelen. Maar wat kunnen we dan doen om de verveling tegen te gaan? Wij gaan jou meenemen in een paar opties die je kunt overwegen om de lockdown goed door te komen. Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen? Lees dan snel verder dan vertellen wij jou onze ideeën.

Online spelletjes spelen

Het is iets dat eigenlijk niet meer nieuw is, namelijk online spelletjes spelen. Dit kunnen laagdrempelige spelletjes zijn zoals Patience, maar je kunt tegenwoordig ook een klein gokje wagen door middel van free spins. Hiermee voorkom je dat je grote bedragen in moet zetten, iets waar je sowieso altijd mee moet oppassen. Er zijn namelijk voldoende andere opties.

Een andere klassieker is natuurlijk Candy Crush, wat nog steeds razend populair is. Daarnaast zijn er ook steeds grotere spellen zoals World of Warcraft of een klassieker als RuneScape. Dit zijn ander soort spelletjes dan je wellicht zou verwachten maar ook dit zijn ontzettend leuke opties om online te spelen. Het zal je verbazen hoe leuk deze spellen kunnen zijn!

Bordspelletjes spelen

Heb je meer zin in gezelligheid? Dan kan een bordspel een uitstekende optie voor jou zijn. Je kunt dit spelen met je gezin, vriend, vriendin of andere familieleden. Van klassiekers zoals Monopoly of Scrabble tot de nieuwe bordspelletjes die te verkrijgen zijn. Naast het spelelement is dit ook nog eens heel gezellig om met elkaar te doen. Bordspelletjes zijn voor iedere leeftijd geschikt, zowel jong als oud. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het spel dat je wilt gaan spelen, maar tegenwoordig is er voor iedere leeftijd wel een leuk spel te vinden.

Op ontdekking in de natuur

Ben je niet zo van het stilzitten of van de spelletjes? Dan is er op uit trekken in de natuur misschien meer iets voor jou. Ondanks dat je hiervoor wel goed weer nodig hebt, zal je merken dat dit iedereen goed doet. Naast de mooie natuur is de beweging ook nog goed voor jouw gezondheid. Zo combineer je twee dingen, ideaal toch? Genieten maar tegelijk ook met je gezondheid bezig zijn. Neem vooral ook je huisdier mee als je deze hebt. Een hond vindt het namelijk hartstikke leuk om los te kunnen lopen in de natuur. Zo zie je maar weer dat er veel voordelen zitten aan het ontdekken van de natuur. Waar wacht je eigenlijk nog op? Tijd om er op uit te trekken!

Weet jij wat je gaat doen?

Hierboven hebben wij drie suggesties gedaan die jij kunt gaan ondernemen tijdens de lockdown. Wij hopen je hiermee op ideeën gebracht te hebben die je kunt gaan uitvoeren. Bevalt het uitje of spelletje toch wat minder dan gedacht? Geef het dan toch nog een kans, is het nog steeds niet leuk? Twijfel dan niet en kies vooral een andere bezigheid. Wij hopen in elk geval jou wat meer ideeën te hebben gegeven over wat je allemaal kunt doen. Houd nog eventjes vol want deze lockdown is natuurlijk niet het einde van de wereld.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws