15,5 °C

© Geurt P. Maassen van den Brink

Motorrijder (44) overleden aan verwondingen

ma 14 juni 2021 10.44 uur

DROGEHAM - De motorrijder, die zondag ernstig gewond raakte bij een ongeval in Drogeham, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt een motorvriendin op de Facebook-pagina Friese motor Rijders. Het gaat om een 44-jarige man uit Sumar.

Het ongeval vond zondag rond het middaguur plaats op de Bindert Japikstrjitte waarbij het slachtoffer en een bestuurder van een bestelbus, een 33-jarige man uit Achtkarspelen, betrokken waren.

De 44-jarige motorrijder raakte ernstig gewond en werd met grote spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Hij is later aan zijn verwondingen overleden. De 33-jarige bestuurder van de bestelbus werd door de politie aangehouden en verhoord.

Onderzoek

"We kunnen nog niets zeggen over de toedracht van het ongeval, dat is nog in onderzoek. Daarvoor spreken we onder andere met getuigen en doet de VOA onderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurd." zo laat een woordvoerder van de politie weten. Het overlijden kon niet aan deze site bevestigd worden omdat de politie tegenwoordig geen uitspraken meer doet in verband met de privacy.

 

Regionaal nieuws