3.5 °C

VenV 1 en 2 verliezen beide

zo 13 januari 2019, 21.08 uur

GARYP - Na het kerstreces mocht de selectie van Vlug en Vaardig weer los. Ditmaal was het de beurt aan K.V. Noordenveld. Zowel het eerst als tweede team kunnen de punten wel gebruiken om de degradatiezone te ontlopen. VenV 2 startte matig en liep als snel tegen een kleine achterstand aan. Vele pass fouten en matige afronding zorgde ervoor dat het gat niet meer gedicht kon worden. Uiteindelijk liep K.V. Noordenveld 2 uit naar 27-20.

VenV 1 starte beter en kon, in een matige wedstrijd van beide kanten, goed bijblijven. De nummer 1 van de competitie kon niet goed in de wedstrijd komen en Vlug en Vaardig wist hun kansjes af te maken. In de rust resulteerde dit in een minimale 8-7 tussenstand.

Na de rust werden de verhoudingen duidelijker. Het pressie verdedigen werd slecht bespeeld door VenV en wist aanvallend erg weinig meer te brengen. Verdedigend stond het prima, maar Noordenveld scoorde rustig door. Eindstand 18-12.

Op naar volgende week in Hurdegaryp, waar VenV ROG 1 en Mid-Fryslan 4 verwachten.