Account
Logo
Zoeken
3 °C

WSG DraGor wint van De Reest dames

ma 16 april 2018, 18.19 uur

DRACHTEN - Het beloofde een spannende wedstrijd te worden voor de dragorinnen. De wedstrijd ging om de derde positie binnen de competitie. Er was tijdens de uitwedstrijd verloren met 3-5 dus de dames waren gebrand om deze wedstrijd te winnen.

De eerste periode is altijd een beetje aftasten. De dames wisten gelijk de aanval van de Reest goed vast te leggen door full-press te spelen. Toch wist de Reest het net te vinden en werd het 0-1. Slechts een een minuut later wist Maaike de Boer gelukkig ook het net te vinden en 1-1 op het scorebord te plaatsen. Daarna kreeg Anna-Nynke Kamsma een vijfmeter mee welke strak werd ingeschoten door Pepi Hoitinga. Einde 1e periode 2-1.

De Reest wist al snel in de 2de periode de 2-2 te maken maar ik nu reageerde de Dragorheldinnen direct. Maaike de Boer scoorde met met een prachtig schot de 3-2. Helaas maakten de dames van de Reest een tegen doelpunt uit een vrouw meer waardoor de tussenstand na 2e periode 3-3 werd.

In de 3e periode werden er meerdere pogingen op het goal gedaan. De dames hadden echt wel de overhand in deze periode. Door een geweldige assist van Maaike de Boer wist Pepi Hoitinga met de bal het net te vinden waardoor aan het einde van de 3e periode 4-3 op het scorebord stond.

Toen was het hek van de dam, de dames wisten wat ze wilden. Maaike wist al na twintig seconden een mooi doelpunt te maken 5-3. Zo liepen de dames steeds wat verder uit. Niet lang daarna wist Anna-Nynke Kamsma het net te vinden en maakte er 6-3 van. Ook kreeg de Reest nog een kans op een doelpunt en wisten ze vanaf de middelijn te scoren 6-4. De Reest was moe en gaf op rechts iets te veel ruimte daar wisten de dames nog twee keer mooi gebruik van te maken eindstand 8-4.

Doelpuntmakers Pepi Hoitinga 4x, Maaike de Boer 3x, Anna-Nynke Kamsma 1x

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
75.8%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.4%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'