14.2 °C

It Fean/Boelenslaan wint van Deinum

ma 19 februari 2018, 13.05 uur

DEINUM - Zaterdag moest It Fean/Boelenslaan thuis aantreden tegen Deinum. Een goede start voor It Fean/Boelenslaan, die wist bij winst dat er volgend jaar ook weer in de 3de klasse werd gespeeld. De eerdere confrontatie tussen beide ploegen was een gelijkspel. Na een kleine 10 minuten te spelen stonden de rood hemden 4-1 voor.

Er werd goed gekorfbald met vele kansen gecreëerd. Kansen werd benut en zorgden voor een rust stand van 13-5. Na de rust Kwamen de bezoekers meer aan scoren toe. Het gat werd verkleind naar 13-8.

Ondanks de tegenslagen in de startfase pakte It fean/Boelenslaan de draad weer goed op. Het scoren ging weer en we liepen verder uit. 16-10 met nog een kleine 5 minuten te spelen. De eindstand bedaagde 18-12. Winst. Dit betekent dat It Fean in de 3e klasse blijft.