8,4 °C
Foto: Maurice Hamming |  De Wâldwei tussen Nijega en Garyp is ruim twee uur afgesloten geweest

Auto op de kop in de sloot: één gewonde

wo 02 december 2015 22.15 uur

NIJEGA -

Bij een eenzijdig ongeval op de Wâldwei (N31) tussen Nijega en Garyp is woensdagavond een 26-jarige man uit Winschoten gewond geraakt. De auto waarin het slachtoffer zat, raakte door onbekende oorzaak van de weg, botste tegen een vangrail, sloeg meerdere malen over de kop en kwam op de kop in de sloot tot stilstand. Het ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur.

De Wâldwei (N31) werd ter hoogte van Nijega rond 21.15 uur door de politie afgesloten in de richting van Leeuwarden zodat de hulpdiensten hun werk veilig konden doen. Zowel brandweer, ambulances en de politie zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. De traumahelikopter was tevens ingeschakeld maar deze is uiteindelijk geannuleerd en niet meer ter plaatse gekomen.

De brandweer heeft het voertuig omhoog getakeld zodat de man uit het voertuig kon worden bevrijd. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Van hem is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed verkeerde. Een duikteam van de brandweer heeft verder uit voorzorg in de sloot nog gezocht naar mogelijk andere slachtoffers. De politie (VOA) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

8,4 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.