Account
Logo
Zoeken
6.1 °C

Racoon dit jaar op podium van Oerrock

wo 22 januari 2014, 10.19 uur

URETERP - De band Racoon zal dit jaar optreden tijdens Oerrock. Het is de eerste keer dat de band door de festivalorganisatie uit Ureterp is vastgelegd. De vijftiende editie van Oerrock staat gepland van 29 tot en met 31 mei. Ruim twintig bands en artiesten zoals Racoon, Douwe Bob, Nina Hagen en Killer Queen zullen optreden.

Oerrock start op donderdag 29 mei, Hemelvaartsdag. De line-up van de openingsavond mag er zijn. Naast Racoon staan er optredens van Go Back To The Zoo, Miss Montreal, Douwe Bob, Nina Hagen, Taymir en de winnaars van de Play Offs van Oerrock gepland. Mogelijk wordt de line-up van de donderdagavond nog uitgebreid.

Op de tweede dag, vrijdag 30 mei, is er vroeg op de avond een kinderdisco en verder zijn er optredens van de Fryske Troubadours, Alice Springs, Boys named Sue, Blackish, Blazuh, Cherry Rad & the American swagg en de band Exposure. Ongewijzigd is dat de vrijdagavond gratis toegankelijk is voor het publiek.

De slotavond, zaterdag 31 mei, is net als de laatste jaren ingeruimd voor tribute bands. Blikvanger is de Engelse formatie Killer Queen, die twee jaar geleden ook op Oerrock stond en een onuitwisbare indruk achter liet. Verder komen uit Engeland The Stones (Rolling Stones), Hats off to Led Zeppelin (Led Zeppelin) en Coldplayer (Coldplay) naar de feesttent aan de Skieppeleane in het Opsterlandse dorp.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
77.5%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.1%
Ik hoop dat het doorgaat!  
19.4%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381