16 °C

Dokkumer mishandeld in parkje

za 26 mei 2012 14.22 uur

DOKKUM - Een 43-jarige Dokkumer is vrijdagochtend vroeg mishandeld op het wandelpad in het park tussen de Festus Hommiusstraat en het Damwâldsterreedtsje in zijn woonplaats. De mishandeling vond rond 4.45 uur plaats toen de man zijn hond uitliet.

Uit tegenovergestelde richting kwamen drie blanke jongens in de leeftijd van ongeveer 20 jaar aanlopen. Zonder aanleiding werd het slachtoffer door één van knapen in zijn gezicht geslagen waarna hij ten val kwam. Door de klap liep het slachtoffer een diepe wond aan zijn gezicht op. Na hun daad ging het drietal ervandoor en liet het slachtoffer bloedend achter. Hij moest zich vervolgens onder behandeling een van arts stellen, die de wond hechtte.

Eén van de drie mannen droeg een wit petje. De andere man droeg een vest/trui met een capuchon. De derde man droeg een witte broek met de broekspijpen net boven zijn enkels. Het slachtoffer deed aangifte. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws