3,3 °C

Ex-Iron Maiden zanger komt in Dokkum

ma 24 januari 2011 21.20 uur

DOKKUM -

Ex-Iron Maiden zanger Paul di'Anno komt, in het kader van het dertigjarig bestaan van de eerste twee maiden albums (Iron Maiden en Killers), een jubileumshow geven op het Dokk'em Open Air festival. Naast Paul di Anno zijn ook Vicious Rumors, Trigger the Bloodshed en DGM vastgelegd. De zesde editie van het festival vindt plaats op zaterdag 28 mei, onder de rook van Dokk'em. De voorverkoop is reeds gestart.

In 2002 stond 'the beast' ook al op de bühne van Dokk'em en gaf een spectaculaire show. Voor velen een onvergetelijke gebeurtenis, want de boel dreigde volledig uit de hand te lopen. De menigte ging dusdanig uit haar dak dat het hekwerk het flink kreeg te voorduren, tot groot genoegen van de heer Di'Anno zelf. De beveiliging moest volop aan de bak toen Paul er een schepje boven op deed door de menigte aan te moedigen hier vooral mee door te gaan. Hoewel het voor de organisatie de nodige stress opleverde, werd het wel een legendarisch optreden.

Om minder afhankelijk te zijn van de weersomstandigheden heeft de organisatie plannen om beide podia onder dak te brengen in een grote festivaltent waarbij het open-air-gevoel niet uit het oog verloren wordt. Er zullen verdeeld over twee podia zo'n veertien bands optreden.

 

Regionaal nieuws

3,3 °C

11 inbraken

11 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.