Logo
Zoeken
Zoeken
5.2 °C
© Jochem Wiersma

Henk Boltjes met de brandweer VUT

za 06 oktober 2007 18.30 uur

TERNAARD - Collega's van de brandweer van Ternaard hebben zaterdagmiddag afscheid genomen van hun college Henk Boltjes. Omdat Henk op 25 september 55 jaar is geworden, bereikte hij daarmee de VUT leeftijd voor de brandweer. Daarmee kwam een einde aan een periode van 36 jaar bij het brandweerkorps van Ternaard.

Henk, die zaterdags vaak op het voetbalveld van VV Ternaard te vinden is, werd daar opgehaald door de brandweermannen. Henk die druk in de bestuurskamer bezig was met de uitslagen, werd verzocht in de trabant van de brandweer Damwoude plaats te nemen. Na een rondgang door het dorp werd Henk thuis afgeleverd. Daar stonden zijn vrouw Baukje de kinderen en achterkleinkinderen al op hem te wachten.

Nadat Henk zich had gedouched en netjes in de kleren zat werd hij na een half uurtje weer opgehaald door de trabant en bij de kazerne in Ternaard afgezet. In de garage was plaatsgemaakt voor tafels voor een hapje en een drankje. Met een afscheidsdiner en toespraken van onder andere burgemeester Roel Cazemier zal er vanavond officieel van Henk afscheid worden genomen.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....