17,9 °C

Taptoe Harkema met wereldkampioen

do 15 juni 2006 16.55 uur

HARKEMA -

Zaterdag 17 juni vindt vanaf 20.00 uur op sportpark De Bosk de 20e editie van Taptoe Harkema plaats. De Harkemaster taptoe heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een landelijk bekend evenement. Insiders spreken lof over het programma, de organisatie en het sfeervolle taptoeterrein met een overdekte zittribune.

Ter ere van het 4e lustrum heeft de organisatie een exclusief deelnemersveld samengesteld. Topattractie is de regerend wereldkampioen marsparade, het Pasveerkorps. Overige deelnemers zijn: Wielrijdersmuziekkorps Crescendo, Jubal Dordrecht, Wilhelmina Sleeuwijk, J&T Gemert en Advendo Sneek. Bands, die behoren tot de internationale top van showkorpsen. Qua sound, repertoire en stijl verschillen zij van elkaar. Hierdoor ontstaat een gevarieerd taptoeprogramma, gepresenteerd door speaker Eeuwke v.d.Wal. Een kolderiek gezelschap met de indrukwekkende naam: Internat. Trommel-, Toeter- en Sjoklup Lutkewierum zal de “vrolijke noot” tijdens het evenement verzorgen.

De voorbereidingen voor de taptoe verlopen volgens plan, aldus de organisatie. Zelfs de weersvoorspellingen voor zaterdagavond zijn uiterst gunstig. Men verwacht veel publieke belangstelling want……Taptoe Harkema is een niet te missen buitenkans voor liefhebbers van muziek en show. Zie voor info en reservering:

 

Regionaal nieuws

vandaag, 13.52 uur

Waterstanden zakken in de regio