9,7 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Achtste JO9 team voor ONT!
Vorige week werden de JO9 teams getraind door ONT A selectie spelers. Hier leggen Danny Zijnstra en Gerard Douwsma de spelertjes uit wat de bedoeling is.

Achtste JO9 team voor ONT!

Publicatie: 
wo 01 maart 2017 15.40 uur

OPEINDE - v.v. ONT is dit seizoen begonnen met zes teams in de categorie JO9 (voorheen F pupillen). Inmiddels gaat de goede naam van ONT rond en kiezen steeds meer voetballertjes voor ONT. Daardoor heeft de club in de winterstop twee nieuwe JO9 teams ingeschreven voor de competitie. ONT telt dus nu acht JO9 teams en daar is ONT (570 leden) best trots op.

ONT krijgt steeds meer leden. En dat terwijl het landelijke beeld laat zien dat, als gevolg van de demografische ontwikkelingen, veel sportverenigingen te maken hebben met krimp. ONT steekt er veel energie in om krimp tegen gaan. Er staat er een sterke (technische) organisatie en ONT heeft de (unieke) gratis voetbalschool wat een mooie kweekvijver is voor JO9 leden. Ook gaat ONT samenwerkingen aan in het kader van "de open club gedachte!" Bijvoorbeeld met collega verenigingen, scholen maar ook met tussenschoolse en buitenschoolse opvang van VANDAAG.

Het streven bij ONT is om spelers na elke training en wedstrijd met plezier naar huis te laten gaan. En ook om ouders zoveel mogelijk bij de club te betrekken om een steentje bij te dragen. En dat lukt bij ONT heel goed. Veel ouders van JO9 spelers steken hun handen uit de mouwen voor ONT.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS