11 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Verlies punten Invicta/Frigro 1

Publicatie: 
zo 12 februari 2017 12.53 uur

KOLLUM -

Zaterdag speelde invicta/frigro 1 tegen Juventa 1, uit Hardenberg. De pruttel pot formatie moet alles op alles zetten om niet te willen degraderen. Elke wedstijd moet er minsten een punt gehaald worden.
Iets na half 4 gaf scheidsrechter Deen het startsignaal.

In de eerste aanval begonnen: Uulco hoekstra, David van Dusschoten, Folkje Tjalsma en Silva van der Laan. De verdediging bestond uit: Marieke van straten, Karin van der Molen, Jorn van der Weg en Wim Oostra.

"We zijn met zijn 8en fel aan de wedstrijd begonnen. Dit werd niet beloond door in de eerste aanval een goal mee te pikken." Juventa wist het goed op te zetten en kreeg de bal wel door de korf, 0-1. "Dit zette ons nogmaals op scherp, Folkje wist uit de aanval ons o gelijk te zetten,1-1. Het verdere verloop van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Onder andere Uulco, Jorn en Marieke maakten deze mooie doelpunten. Tot de 10-11 bleef onze concentratie goed." De rust gingen we in met een 10-15 achterstand.

"We hebben in de rust een peptalk van onze trainer en coach Andre kalsbeek gekregen dat we dit niet uit handen moeten laten glippen. Na de rust waren we niet scherp genoeg en liep Juventa uit naar 10-19. David, Karin en Jorn wisten nog paar puntjes mee te pakken. Inmiddels is de stand 14-23. In het slot van de wedstrijd kreeg Silva nog een strafworp mee die Uulco mooi afmaakte." De eindstand van de wedstrijd is 20-30.

Volgende week speelt de ploeg de inhaalwedstrijd tegen EKC 2000 in Emmen.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

11 °C

Meting: 06.45 uur

24 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden