Account
Logo
Zoeken
0.6 °C
LEERLING MONTEUR

Organisatie:

Functie:

Leerling Monteur

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wist je dat een huishouden in Nederland gemiddeld in één jaar ongeveer 3.500 KwH stroom en 1.500 m3 gas verbruikt? En dat jij dit als leerling monteur mede mogelijk maakt? In deze functie kom je op veel verschillende plekken, van kleine dorpen als Aalsum tot aan steden zoals Groningen. Hier ga je aan de slag samen met jouw deskundige team van vaklieden, door wie jij begeleid wordt!

Wat ga je doen?
Jij werkt graag mee aan het gespecialiseerd aanleggen, monteren en testen van alle kabels en leidingen in de drie Noordelijke provincies. Jij staat te popelen om één dag per week een mbo-opleiding monteur laagspanning distributie of monteur gas, water en warmte te volgen. Welke ook nog eens betaald wordt door onze opdrachtgever! Als leerling monteur ga je onder begeleiding van het deskundige team van vaklieden montage- en fitwerkzaamheden uitvoeren. Met fitwerkzaamheden wordt het installeren of repareren van gasbuizen en -apparaten bedoeld. Je let op een correcte en veilige uitvoer van de werkzaamheden en werkt aan projecten door heel Noord-Nederland.

Als leerling monteur laagspanning distributie werk je voornamelijk in de buitenlucht. Samen met je deskundige team ben je voornamelijk bezig met elektronische montagewerkzaamheden, het onderhouden van laag- en midden spanningsinstallaties en het opsporen en behandelen van storingen. Daarnaast zorg je voor het aanleggen en inrichten van nieuwe installaties.

Als leerling monteur gas, water en warmte ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het ondergrondse leidingnetwerk. Je werkt zowel aan hoofdleidingen als huisaansluitingen.

Wat krijg je?

  • Je opleiding wordt door de opdrachtgever voor jou betaald;
  • Je krijgt de juiste begeleiding op de werkvloer;
  • Je krijgt je loon wekelijkse op woensdag uitbetaald;
  • Je kunt cursusmogelijkheden krijgen via @WORK (bijv. VCA).

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent bereid om een BBL-traject te volgen;
  • Je bent fulltime voor de langere tijd beschikbaar;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B (pré).

Wat kan jij van @WORK verwachten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Hebben we met deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan meteen via de gele knop! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar onderstaand nummer of stuur een mailtje naar onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

23-11-23 - Buitenpost

Procesoperator

23-11-23 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-11-23 - Kollum

Verkoopmedewerker

21-11-23 - Kollum

Pedagogisch medewerker

21-11-23 - Kollum

Minikraanmachinist

16-11-23 - Friesland

Werkvoorbereider/Planner

16-11-23 - Surhuisterveen

Constructie bankwerker

14-11-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

08-11-23 - Drachten

Leerling Monteur

06-11-23 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

25-10-23 - Drachten

Taxichauffeur

19-10-23 - Drachten

Stukadoor

17-10-23 - Leeuwarden

Senior Bouwkundige

17-10-23 - Leeuwarden

Energie adviseur

17-10-23 - Buitenpost

Verkoopmedewerker

16-10-23 - Kollum

Keukenhulp

13-10-23 - Eastermar

Productiemedewerker Beton

11-10-23 - Noardburgum

Calculator en Projectleider

29-09-23 - Drachten

Stratenmaker

29-09-23 - Drachten

Bijrijder

27-09-23 - Friesland

Metselaar

26-09-23 - Rinsumageast

opfok lammeren

15-09-23 - Lauwersoog

Allround medewerker bediening

13-09-23 - Drachten

Bijrijder

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.