Account
Logo
Zoeken
1.9 °C

Changelog

Nieuwe homepage

30-12-2023

Als eerste nieuwsmedia in Nederland hebben we de homepage vernieuwd waardoor er een soort van tijdlijn ontstaat. Gebruikers die ingelogd zijn, zien nog veel meer nieuwszaken die met hun directe regio te maken hebben.

https://www.waldnet.nl

Poll - nog flitsender

13-10-2023

Bij het invullen van de poll ververste de pagina altijd nog. Dat is niet zo prettig. Nu verandert hij gelijk nadat je gestemd hebt.

https://www.waldnet.nl/poll/

Profielfoto's en gebruikers

24-08-2023

Gebruikers op WâldNet hebben nu de mogelijkheid om een profielfoto te gebruiken voor hun online aanwezigheid op de site. Hoe hoger je level van je account, hoe meer mogelijkheden er zijn. Bij een diamanten account kunnen eigen foto's gebruikt worden als profielfoto, anders alleen voor geselecteerden.

https://www.waldnet.nl

Introductie abonnementsmodel

14-03-2023

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage is het mogelijk om te genieten van meer WâldNet en helemaal geen reclame meer. Een stuk leuker voor de lezer en met de inkomsten gaan wij weer meer nieuws maken!

https://www.waldnet.nl/login/abonneren.php

Meldingen

18-02-2023

Voor WâldNet gebruikers is het vanaf heden mogelijk om met één druk op de knop alle meldingen te wissen. Ook is het symbooltjes overal hetzelfde geworden en kun je je meldingen ook vinden via het menu 'mijn account'. Het is bovendien mogelijk om een reminder per e-mail te krijgen als je je meldingen niet gelezen hebt!

https://www.waldnet.nl/login/login.php

Familieberichten

05-01-2023

Op verzoek van veel lezers biedt WâldNet nu ook de mogelijkheid om familieberichten te plaatsen. De advertentie kan gratis worden opgegeven en wordt automatisch getoond op WâldNet (rechter info balk), de homepage en komt tevoorschijn in de tijdlijn van mensen uit dezelfde woonplaats / omgeving.

https://www.waldnet.nl/familieberichten/

Berichtencentrum operationeel

01-03-2022

Sinds deze maand is het berichtencentrum operationeel binnen WâldNet. Gebruikers kunnen elkaar berichten sturen en makkelijker en sneller met elkaar in contact komen.

https://www.waldnet.nl

Introductie van levels onder gebruikers

28-12-2021

Leuk nieuws voor iedereen op WâldNet!

https://www.waldnet.nl/wn/p/7/levels.html

Reacties bij Wâldkykjes

07-12-2021

Bij de plaatsing van foto's kunnen gebruikers zelf bepalen of er reacties geplaatst kunnen worden of niet

https://www.waldnet.nl/waldkykjes/

Uitbreiding reacties

06-12-2021

De reactiepanelen zullen binnenkort op vele plekken te zien zijn. Vanaf vandaag zijn ze in elk geval uitgebreid bij rubrieken als misdaad in je straat, vermist verloren, en Wâldkykjes

https://www.waldnet.nl

Nieuwe hippe icoontjes op profiel pagina

09-10-2021

Gebruikers op WâldNet kunnen veel zaken zelf regelen. De profiel pagina is nu voorzien van hippe icoontjes om gemakkelijker al je items op WâldNet te beheren.

https://www.waldnet.nl/login/login.php

Nieuwe look weer pagina

23-09-2021

Kleine aanpassing op de pagina weer. Hopelijk kunnen we deze frisse stijl doorvoeren in de hele site. De hoeken van kaders zijn rond gemaakt en er zit een kleine overloop in de achtergrondkleur.

https://www.waldnet.nl/weer/

WâldNet Poll

29-08-2021

De Wâldpoll werd dit weekeinde misbruikt door fanatici die via bijv. VPN's de stemmen van een bepaalde uitslag opdreven. De poll is vanaf heden alleen te gebruiken voor ingelogde gebruikers. Dus helaas betekent dit dat er minder mensen kunnen stemmen, de uitslag is wel een stuk accurater!

https://www.waldnet.nl/poll/

Vacatures op homepage met icoontjes

02-08-2021

De vacatures werden op de homepage nog weergegeven in oude versie. Nu heeft elke nieuwe vacature een eigen icoontje van het bedrijf gekregen. Net als de andere nieuwsitems ook hebben.

https://www.waldnet.nl

Overzicht van reacties van gebruiker

01-08-2021

Het is nu mogelijk om op een gebruikersnaam te klikken bij de reacties. Er verschijnt daarna een overzicht van de laatste 50 reacties geplaatst door deze gebruiker.

https://www.waldnet.nl/login/toonreacties.php?u=krektwat

Recaptcha verwijderd

31-07-2021

De Recaptcha van Google werd tot vandaag gebruikt om te controleren of computers of mensen achter de login zaten.

De techniek achter de schermen is dusdanig aangepast dat we dat nu zelf kunnen. Het vervelende kiezen van plaatjes met zebrapaden of stoplichten is voorbij :-)

https://www.waldnet.nl

Herintroductie poll

18-07-2021

Na ruim zes jaar is hij terug van weggeweest. De poll. Hij zal vanaf heden weer regelmatig ingezet worden. Alle polls van tiental jaren terug zijn nog aanwezig. Bekijk ze op de poll-pagina.

https://www.waldnet.nl/poll/

Toevoeging 20 jaar geleden

17-07-2021

Op de desktop versie is een extra vak toegevoegd met nieuws van 20 jaar geleden. W

https://www.waldnet.nl

Premium

15-06-2021

Gestart met de introductie van premium artikelen. Om deze exclusieve berichten te lezen moet de gebruiker ingelogd zijn.

Het is een experiment om de betrokkenheid onder de lezers te vergroten. Mogelijk is dit ook een aanzet tot de introductie van een abonnement in de toekomst. W

https://www.waldnet.nl

Nieuwe rubriek: tech

07-06-2021

Introductie van nieuwe rubriek Tech. Alles wat met innovatie en techniek te maken heeft en invloed heeft op de regio / inwoners.

https://www.waldnet.nl/tech.php

Bron

07-03-2021

Vanaf heden is het mogelijk om bij elk nieuwsbericht te bron te vinden. Dit is alleen toegankelijk voor mensen met een account.

WâldNet wil extra transparant zijn en worden als het gaat om nieuws en de verspreiding ervan. Door de coronacrisis wordt de media bijv. vaak niet meer uitgenodigd om bij een persmoment aanwezig te zijn en levert de gemeente de foto en tekst. Dit ondermijnt enigszins de onafhankelijkheid van de pers en daarom melden we vanaf heden waar het nieuws vandaan is gekomen.

https://www.waldnet.nl

WâldNet Baby

09-12-2020

De populaire WâldNet Baby actie is er weer! Ontvang GRATIS een cool "Ik sta op WâldNet" rompertje!

https://www.waldnet.nl/familieberichten/waldnetbaby.php

Voettekst

05-12-2020

De voettekst onder elke pagina
was nodig aan vervanging toe
Dat is nu gelukt
Na uren van gedoe

Dit was op rijm

https://www.waldnet.nl

Slideshow foto's

01-12-2020

Meerdere foto's in sectie vraag en aanbod kun je nu sliden om ze te zien. Dit geldt alleen vanaf nieuw geplaatste items met meerdere foto's. Over 90 dagen is het bij alle items actief.

https://www.waldnet.nl/vraagaanbod/

Vraag en aanbod

01-12-2020

Ook afbeeldingen (PNG) kunnen nu gebruikt worden.

https://www.waldnet.nl/vraagaanbod/

Waldkykjes

25-11-2020

Deze populaire rubriek krijgt upgrade en komt definitief terug. Er zijn tags toegevoegd zodat je door gehele archief kan navigeren (meer dan 45.000 foto's!)

https://www.waldnet.nl/waldkykjes/

Vraag en aanbod

15-11-2020

Een eerste stap voor complete redesign van vraag en aanbod.... Het opgave formulier is verbeterd en ingekort. Foto's kunnen in

https://www.waldnet.nl/vraagaanbod/

Nieuws

05-11-2020

Paar kleine tekstuele aanpassingen in nieuwsberichten. Lettertype is 1 punt groter geworden (naar 16) en links in dark mode zijn vanaf heden wit, vet en onderstreept.

https://www.waldnet.nl/regionaal.php

Klikken in nieuwsreacties

03-11-2020

Het was eens mogelijk helaas lange tijd niet meer. Daar is verandering ingekomen. Het is nu weer mogelijk om direct te klikken op links die in de reacties staan.

https://www.waldnet.nl/nieuwsreacties.php?nid=66119

Algemene voorwaarden

01-11-2020

De tekst was in dark-mode niet goed leesbaar. Dat is aangepast en de tekst is nu zowel overdag als 's avonds (in darkmode) goed leesbaar.

https://www.waldnet.nl/wn/p/3/Algemenevoorwaarden.html

Changelog

01-11-2020

Vanaf heden worden alle grote wijzigingen aan de site hier vermeld in deze changelog.

https://www.waldnet.nl/changelog.php

Weer

27-10-2020

De pagina weer kreeg een compleet nieuwe vormgeving. Alle weerstations zijn nu eenvoudig onder elkaar te zien met de actuele temperatuur.

Als je erop klikt, krijg je alle weerdata van het betreffende station.

https://www.waldnet.nl/weer/

Games

01-07-2020

In samenwerking met Talpa Gaming biedt W

https://www.waldnet.nl/games/

Vacatures

01-11-2019

Nieuw vacature overzicht in samenwerking met WURK.frl.

https://www.waldnet.nl/wurk/