Account
Logo
Zoeken
14.2 °C

Adverteren met succes

WaldNet wil alleen maar advertentie-campagnes die er toe doen......

Omdat wij het veel te leuk vinden om nieuws te maken, verkopen we niet actief reclame. Dat kost nog meer geld (verkopers etc.) en we houden er niet van om bedrijven ongevraagd te bellen. Deze pagina ziet er niet echt catchy uit maar we hebben zeker wel iets te bieden. Sinds 2020 bieden we alleen maar supergoede opties. U kunt kiezen en contact opnemen als u interesse heeft!

Bovenaan banneren op vrijwel elke pagina
Op praktisch elke pagina wordt de banner (groene arcering) getoond, zowel op mobiele devices als desktop. Dat is belangrijk omdat 60% van alle bezoekers kijkt via mobiele devices. Dus de banner op WaldNet is altijd zichtbaar en uw banner wordt niet weggeduwd naar onderen (waar niemand kijkt). De prijs is wel voor vertoningen van 1 op 10 keer aangezien het anders heel duur wordt. Ondanks dat, is het zeer effectief omdat de banner precies altijd in beeld komt bij de lezers.

Deze plek heeft de volgende condities:

  • 300 euro ex btw / week
  • banner wordt 1 op 10 keer getoond
  • banner op vrijwel alle pagina's zichtbaar bovenin als enige

WaldNet heeft dagelijks meer dan 300.000 pageviews dus hij is > 30.000 keer per dag zichtbaar bij de lezers. Het is ook mogelijk om via Google Adwords te gaan 'targetten' op WaldNet. Het enige verschil is dat Google de plaatsing van de banners regelt en de helft van de kosten als commissie ontvangt. Deze kosten maakt u niet als u rechtstreeks op WaldNet adverteert.

Adverteren binnen een nieuwsbericht
Een andere effectieve manier om te adverteren, is binnen een nieuwsbericht. Deze banner wordt getoond bij langere nieuwsberichten na de eerste alinea. De banner heeft een zeer hoge attentiewaarde omdat de lezer er zeker naar kijkt. In het voorbeeld hiernaast ziet u de banner in de groene arcering.

Deze plek heeft de volgende condities:

  • 750 euro ex btw / week
  • Zichtbaar bij lang nieuws
  • Niet getoond bij gebruikers
  • > 500.000 views per week
  • Ook zichtbaar bij adblockers
  • Zowel op mobiel als desktop

Het grote voordeel van deze banners op WaldNet is dat uw banner wordt gezien. Ze worden over het algemeen niet gestopt door adblockers waardoor het percentage voor zichtbaar nog groter is dan via andere advertentie-systemen. U krijgt dan waar voor uw geld. Dat is voor ons belangrijk want we willen alleen maar tevreden adverteerders. Bij interesse dan horen we graag van u.