Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.7 °C
HORECA MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Horeca medewerker

Plaats:

Dokkum

Omschrijving:

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij de leukste feesten en partijen in het noorden? Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan met leuke collega's en wil je deze graag kunnen combineren met jouw studie of andere baan? Dan is het werk als horecamedewerker bij deze opdrachtgever net wat voor jou! Meer weten? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als horecamedewerker bij deze opdrachtgever ga jij aan de slag bij zeer uiteenlopende feesten en partijen. Tijdens bijvoorbeeld een dorpsfeest, bruiloft of bedrijfsfeestje zorg jij dat er altijd voor iedereen genoeg te drinken is. Je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats achter de bar. Samen met je collega's geef je drinken uit of ga je voorschenken (zorgen dat er van al het drinken voldoende staat ingeschonken). Ook kan het voorkomen dat je bij bijvoorbeeld tentfeesten verantwoordelijk bent voor de uitgifte/verkoop van munten die gebruikt worden voor consumpties. Aan het eind van je dienst zorg je er met je collega's voor dat alles weer netjes en schoon wordt achtergelaten.

Wat krijg je?

  • Flexibel in te plannen diensten, ideaal dus naast je studie of andere baan;
  • Werken op de leukste feestjes in het noorden;
  • Een team met gezellige collega's;
  • Wekelijks op woensdag je loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonduren/weekenden te werken;
  • Je hebt enige horeca-ervaring (pré);
  • Jij bent een echte doorpakker die dat stapje extra altijd met een grote glimlach zet;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer omdat de werkzaamheden op verschillende locaties (voornamelijk in Friesland) voorkomen.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is een echt familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de horeca/catering branche. Meerdere generaties werk(t)en jaren in het bedrijf en samen hebben zij ervoor gezorgd dat zij in het noorden bekend staan om hun goede service en inzet. Het bedrijf is werkzaam voor allerlei evenementen, waar zij het drinken en/of de catering verzorgen.  Zo staan er bij dorpsfeesten snackwagens, maar wordt ook de barbecue bij een tuinfeest of de catering bij een bruiloft of bedrijfsfeest geregeld.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

08-06-23 - Joure

Animatie medewerker

08-06-23 - Joure

Horeca medewerker

08-06-23 - Kootstertille

Hechtlasser

08-06-23 - Drachten

Productie medewerker

07-06-23 - Kollum

Medewerker Groenvoorziening

05-06-23 - Nij Beets

Schoonmaakmedewerker

05-06-23 - Leeuwarden

Leerling operator

01-06-23 - Kollum

Webshop medewerker

30-05-23 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

30-05-23 - Kootstertille

Schilder

30-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.