Account
Logo
Zoeken
Zoeken
13 °C
TEAMLEIDER PRODUCTIE

Organisatie:

Functie:

Teamleider Productie

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Heb jij ervaring met het werken met CNC-machines en met het bedienen van een frees/waterjet? Is het bewaren van overzicht jouw sterke punt en vind jij het leuk om een team aan te sturen en te motiveren? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken!

 Wat ga je doen?

Als teamleider productie ben jij het centrale aanspreekpunt en help jij de collega's zo snel mogelijk weer op weg. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het gehele proces en het team van operators en productiemedewerkers die onder andere aan de waterjets, CNC-machines en frees staan.

Je hebt technisch inzicht waardoor je storingen direct oplost en waar nodig snel kan schakelen richting de medewerkers van de technische dienst. Daarnaast ben jij zelf ook werkzaam in het team en heb jij het vermogen om bij te springen achter verschillende machines om het productieproces soepel te laten verlopen. Het is van belang dat jij technische tekeningen begrijpt en goed kan lezen. Je bent proactief en denkt mee in het verbeteren van het productieproces. Kortom, een diverse functie met veel verantwoordelijkheid!

Wat krijg je?

 • Een leuke en afwisselende fulltimebaan;
 • Een marktconform salaris o.b.v. kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald;
 • Een fijne werksfeer met altijd ruimte voor een praatje en een grapje én voor gezellige borrels en bedrijfsuitjes.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt MBO+ niveau;
 • Je ben proactief en oplossingsgericht;
 • Ervaring met CNC-machines en het werken met een frees/waterjet;
 • Ervaring met het aansturen van een team;
 • Je bent niet alleen technisch, maar ook communicatief vaardig.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever produceert werkbladen gemaakt van natuursteen. Het is maatwerk waardoor de producten met veel aandacht en toewijding worden gemaakt. Daarnaast ben jij werkzaam in een gloednieuw pand waar het bedrijf sinds 2023 is gevestigd. Het team bestaat uit een groep harde werkers met ieder een persoonlijke specialisatie. Van accountmanager tot zager, ieder draagt bij aan de ontwikkeling van deze prachtige producten. Verder heerst er een gezellig sfeer in het bedrijf en worden er regelmatig leuke borrels en bedrijfsuitjes georganiseerd. 

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een sportschool in de regio Drachten en krijg je korting op een zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-05-23 - Kollum

E-commerce Marketeer

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Boornbergum

Catering medewerker

12-05-23 - Drachten

Teamleider Productie

12-05-23 - Drachten

Medewerker Technische Dienst

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

03-05-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

03-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

03-05-23 - Sneek

Productie medewerker

02-05-23 - Damwald

Taxichauffeur

02-05-23 - Buitenpost

Inpakker

28-04-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.