Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.5 °C
KOZIJNENMONTEUR

Organisatie:

Functie:

Kozijnenmonteur

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

De vraag naar kozijnen van kunststof en aluminium blijft maar groeien. Niet zo gek, want naast dat dit soort kozijnen onderhoudsarm, inbraakveilig en isolerend zijn, bestaan ze ook nog eens in ontzettend veel verschillende stijlen! Als kozijnenmonteur ga je samen met een collega aan de slag met uiteenlopende montagewerkzaamheden. Echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als kozijnenmonteur ga je samen met een ervaren collega op pad om onder andere kunststof en aluminium kozijnen te monteren. De ene dag voeren jullie deze montagewerkzaamheden uit bij een nieuwbouwwoningen, de andere dag juist bij een renovatiewoning. Hierdoor zit er veel afwisseling in je werkdagen en werkzaamheden. Elk project vraagt immers om zijn eigen aanpak!

Je gaat je onder meer bezighouden met het verwijderen van oude kozijnen en het plaatsen van stelkozijnen, die je perfect leert plaatsen en vervolgens vastzet met slagpluggen. Je helpt met goed afdichten, het plaatsen van de nieuwe kozijnen en het stelwerk. Wanneer dit allemaal klaar is wordt het glas geplaatst. Zo zorg je samen met je collega voor een prachtig geplaatst kozijn en weer een zeer tevreden klant! Naast kozijnen monteren jullie ook deuren, schuifpuien, vouwwanden, zonweringen, dakkapellen en verscheidene andere constructies. Het bedrijf waar je komt te werken vindt ontwikkeling erg belangrijk, daarom bieden zij jou de mogelijkheid tot het volgen van diverse scholingen. Word jij hier wel heel enthousiast van maar heb je hier nog geen ervaring in? Onze opdrachtgever staat ook open voor een leerling kozijnenmonteur!

Wat krijg je?

  • Een unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot ervaren monteur;
  • Een uitdagende fulltime functie;
  • Een gezellig en gemotiveerd team met ervaren vakmensen;
  • De mogelijkheid om scholingen te volgen om jezelf te ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond op mbo-niveau, of bent hier mee bezig;
  • Je bent technisch, sociaal en klantvriendelijk;
  • Je bent gemotiveerd en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Waar kom je te werken?
Het bedrijf waar je aan het werk gaat heeft veel ervaring in de wereld van kunststof kozijnen. Door hun jarenlange ervaring weten zij alles van de mogelijkheden en ontwikkelingen in dit werkveld. Het bedrijf heeft een eigen showroom waar klanten de meest uiteenlopende oplossingen kunnen bezichtigen en zo een goed beeld kunnen vormen van wat er allemaal mogelijk is. Persoonlijke aandacht is voor deze opdrachtgever zeer belangrijk. Zo komen zij graag bij de klanten thuis om een goed advies op maat te kunnen geven dat precies past bij hun woning.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als kozijnenmonteur? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-05-23 - Kollum

E-commerce Marketeer

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Boornbergum

Catering medewerker

12-05-23 - Drachten

Teamleider Productie

12-05-23 - Drachten

Medewerker Technische Dienst

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

03-05-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

03-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

03-05-23 - Sneek

Productie medewerker

02-05-23 - Damwald

Taxichauffeur

02-05-23 - Buitenpost

Inpakker

28-04-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.