Account
Logo
Zoeken
Zoeken
11.2 °C
AUTO WEBSHOP MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Auto webshop medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wist je dat bij 13% van alle schadegevallen een auto total loss wordt verklaard? En dat deze auto's vaak direct naar de sloop worden gebracht? Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat de onderdelen van de voertuigen die nog goed zijn gedemonteerd worden en biedt deze online aan voor hergebruik. Deze onderdelen zijn goedkoper en bovendien is het recyclen ook nog eens goed voor ons klimaat! Heb jij affiniteit met auto's en ben je op zoek naar een baan als auto webshop medewerker? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als auto webshop medewerker zorg jij ervoor dat de onderdelen uit schade voertuigen gefotografeerd worden. Hierbij is het belangrijk dat eventuele schade op de foto komt te staan, zodat de online klant weet waar het onderdeel beschadigd is. Jij weet welk onderdeel je hebt gefotografeerd of je doet onderzoek naar het desbetreffende onderdeel. Zodra je de onderdelen gefotografeerd hebt en weet om welke onderdelen het gaat, ga je aan de slag om alles in het systeem te verwerken. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het uitzoeken van een passende prijs voor elk onderdeel. Daarnaast benoem je duidelijk de staat van het onderdeel aan de hand van een kwaliteitsindex (gebruikt, zo goed als nieuw etc.). Bij deze werkzaamheden is het uiteraard belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Wanneer je alles goed ingevoerd - en gecontroleerd - hebt, plaats je het onderdeel op de website.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende fulltimebaan waarin jouw passie voor auto's helemaal tot zijn recht komt;
  • Een contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever;
  • Een fijne eigen werkplek;
  • Een gezellig, informeel team met leuke collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt kennis van auto's en auto-onderdelen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent nauwkeurig ingesteld;
  • Je hebt affiniteit met fotografie.

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf dat actief is op het gebied van autodemontage. Zij zorgen ervoor dat gebruikte onderdelen, welke nog een ronde mee kunnen, vakkundig gedemonteerd worden. Deze onderdelen bieden zij vervolgens te koop aan op hun website, waar een zeer uitgebreid assortiment te vinden is. Het gaat hier voornamelijk om onderdelen uit beschadigde voertuigen. Je komt bij dit bedrijf terecht in een gezellig, informeel team met collega's die net zo'n passie voor auto's hebben als jij.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij deze leuke baan als auto webshop medewerker helemaal zitten? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je graag meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

30-03-23 - Drachten

Management assistent

30-03-23 - Drachten

Backoffice medewerker

30-03-23 - Friesland

Medewerker Salesteam

29-03-23 - Buitenpost

Planner

29-03-23 - Drachten

Verkoopmedewerker Meubelzaak

28-03-23 - Buitenpost

Schoonmaakmedewerker

28-03-23 - Drachten

Bouwkundig tekenaar

28-03-23 - Buitenpost

Schoonmaakmedewerker

28-03-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

28-03-23 - Kootstertille

Schilder

23-03-23 - Leeuwarden

Schoonheidsspecialist

20-03-23 - Kollum

Gevelreiniger

20-03-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-03-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

15-03-23 - Drachten

Klantenservice medewerker

10-03-23 - Buitenpost

Inpakker

08-03-23 - Kollum

Horecamedewerker/ bezorger

07-03-23 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

07-03-23 - Drachten

Auto webshop medewerker

03-03-23 - Sneek

Productie medewerker

03-03-23 - Drachten

Bijrijder

01-03-23 - Drachten

Leerling Monteur

28-02-23 - Kollum

Bouwhulp

24-02-23 - Gorredijk

Werkplaatsmedewerker

22-02-23 - Lauwersoog

Administratief medewerker

16-02-23 - Drachten

Intern Transport Medewerker

16-02-23 - Kootstertille

Hechtlasser

16-02-23 - Lauwersoog

Catering medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.