Account
Logo
Zoeken
20.6 °C
TAXICHAUFFEUR

Organisatie:

Functie:

Taxichauffeur

Plaats:

Waddeneilanden

Omschrijving:

Jij staat op de pier te wachten, familie Wiersma heeft een taxi geboekt. Zij gaan met het hele gezin een weekend doorbrengen op een vakantiepark van Schier.  
Jij sjouwt de bagage in de kofferbak en brengt dit leuke gezin naar plaats van bestemming. Onderweg hebben jullie een gezellig praatje over het weervooruitzicht en bezienswaardigheden van het eiland. Natuurlijk wens je dit gezin een heel fijn weekend toe! Maandag haal jij ze ook weer op, zodat ze op tijd met de boot naar huis kunnen.  

Heb jij (nog) geen taxi pas? Geen probleem! Via ons traject wordt dat voor je geregeld. Ben jij servicegericht en rijd jij graag bezoekers over het eiland? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen? 
Voor onze opdrachtgever op Schiermonnikoog zijn wij opzoek naar een taxichauffeur voor 30-40 uur per week. Je bent veel onderweg en het is dan ook belangrijk dat jij het leuk vindt om achter het stuur te zitten. Hierbij kan je denken aan vervoer van en naar de boot van vakantiegangers, maar je kan natuurlijk ook geboekt worden door de eilandbewoners. Je bent als taxichauffeur in het weekend en/of doordeweeks aan het werk.

Geen behoefte om elke dag met de boot op en naar Schiermonnikoog? Geen probleem, er is een mogelijkheid tot huisvesting.

Taxichauffeurs in Nederland moeten naast een rijbewijs ook beschikken over een taxi pas/chauffeurspas. Beschik je niet over een taxi pas? Geen zorgen! Voordat jij als taxichauffeur met de bolide op pad gaat, wordt er samen met jou een persoonlijke taxi pas geregeld.   

Wat krijg je? 

  • Een leuke, uitdagende functie met veel afwisseling; 
  • Een salaris conform cao;
  • Een flexibel werkrooster;
  • Een zelfstandige baan van 30 - 40 uur per week; 
  • Mogelijkheid tot huisvesting;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald.  

Wat verwachten wij van jou? 

  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B; 
  • Je bent in het bezit van een taxi pas of je bent bereidt deze te behalen; 
  • Je hebt een dienstverlenende en servicegerichte instelling; 
  • Je bent flexibel inzetbaar.  

Waar kom je te werken? 
Na de bootovertocht merk je het direct: Je bent echt even weg van het vaste land. Schiermonnikoog is een autoluw eiland, dus dat betekent dat je, als je jezelf comfortabel en snel wilt verplaatsen, gebruik moet maken van vervoermogelijkheden op het eiland zelf.  
Je komt als taxichauffeur te werken voor een opdrachtgever op Schiermonnikoog. Dit vervoersbedrijf vindt het zeer belangrijk dat klanten hun rit zo goed positief mogelijk ervaren. Met jouw sociale, proactieve houding en uitstekende rijvaardigheid weet jij hier elke rit weer voor te zorgen. Je zult voornamelijk vakantiegangers vervoeren, maar ook eilandbewoners kunnen gebruik maken van deze diensten.  
 
Waarom @WORK Personeelsdiensten? 
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest). 

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt! 

Zie jij het helemaal zitten om als taxichauffeur aan het werk te gaan? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres. 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

11-06-24 - Buitenpost

Receptie/Horeca medewerker

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.