Account
Logo
Zoeken
14.1 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER BETON

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker Beton

Plaats:

Kootstertille

Omschrijving:

Als productie medewerker beton draag jij je steentje bij aan de productie van heipalen, prefab beton en barriers! Deze heipalen zijn de fundatie voor ieder bouwwerk. Met de prefab betonnen platen worden bruggen, parkeergarages en zelfs voetbaltribunes gemaakt. De barriers die jullie produceren zijn te gebruiken als vangrails voor langs de weg. Samen met jouw collega's maak jij dit allemaal mogelijk!

Wat ga je doen?

Als productie medewerker beton werk je aan verschillende bouwprojecten. Hierbij ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de productie. Je gaat aan de slag in één van de zes productiehallen. Deze hallen hebben modern materieel en een hoge hijscapaciteit. Jij bedient de productie machines en stelt deze in. Met jouw oog voor detail controleer je daarnaast de kwaliteit van de producten op basis van de richtlijnen van het bedrijf.

Mocht er eens een kleine storing zijn in de machines, ben jij de eerste die hiernaar gaat kijken. Met eventuele hulp van de technische dienst of de leidinggevende, zorg jij ervoor dat het productieproces soepel blijft verlopen. Kortom, jij bent samen met je team verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden, het gebruik/onderhoud van de machines, het schoonhouden van de werkplek en het bijbehorende terrein en je bent niet vies van fysiek werk.

Heb jij geen ervaring als productie medewerker beton? Geen probleem! Je komt te werken in een team met ervaren krachten, die jou graag het vak willen leren.

Wat krijg je?

  • Een bruto startsalaris vanaf €14,80  (afhankelijk van ervaring)
  • Je wordt geholpen/opgeleid door ervaren collega's op de werkvloer;
  • Je krijgt je salaris wekelijks op woensdag uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent graag fysiek aan het werk.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een Fries bedrijf in Kootstertille. Friezen staan bekend om de nuchtere aanpak en de communicatie is hier dan ook recht door zee. Bij dit bedrijf houden ze van korte lijnen en duidelijke afspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ook staan je collega's altijd voor je klaar om je een handje te helpen. De opdrachtgever heeft daarnaast ruim honderd jaar expertise en is daarom ook een solide factor voor de bouw en infrastructuur van Nederland en zelfs de omringende landen. Maatwerk is wat ze leveren, van grote en zware elementen die regelmatig afwijkende vormen hebben. De producten waar je aan meebouwt, worden toegepast voor bijvoorbeeld bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages, gebouwen en wegen.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Zie jij jezelf wel werken als productie medewerker beton? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

24-04-24 - Kootstertille

Hechtlasser

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.