Account
Logo
Zoeken
14.2 °C
INTERN TRANSPORT MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Intern Transport Medewerker

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Wanneer je sterk beton wilt voor een bedrijfspand, woning of zelfs een voetbaltribune, dan moet dat verstevigd worden met betonwapening. Staven, kabels of netten van betonijzer worden in het beton gebruikt om het bouwwerk letterlijk en figuurlijk ijzersterk te maken. Als intern transport medewerker ben jij dé verbindende factor tussen fabriek, transport en opslagplaats. Door jou komt het werk nooit stil te liggen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Tot jouw taken behoort onder andere het laden van trailers voor extern transport en het lossen van binnenkomende trailers. Hiervoor gebruik je bovenloopkranen of een heftruck. Wanneer dit klaar is, zorg jij ervoor dat de trailers verplaatst worden en dat kleine materialen ingebonden, gebundeld of ingepakt worden.

Nog een belangrijke taak van jou is het verplaatsen van materialen tussen verschillende afdelingen. Hiervoor maak je gebruik van een heftruck. Je verzamelt producten die klaar zijn en zorgt ervoor dat ze gelabeld worden, zodat deze producten gereed zijn voor transport. Voordat alles de fabriek verlaat, zorg je ervoor dat de vrachtbrieven in orde zijn.

Omdat het een hectische en afwisselende functie betreft, is het belangrijk dat jij het overzicht bewaart en dat je helder naar je collega's communiceert.

Wat krijg je?

  • Een zelfstandige, uitdagende baan met veel afwisseling;
  • Elke week op woensdag jouw loon uitbetaald;
  • Scholing- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een salaris tussen de €12 en €15,- bruto per uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Een leuk team met gemotiveerde collega's.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
  • Je bent in het bezit van een hijsbewijs/-certificaat, of bent bereid deze te halen (dit kan via @WORK of via de opdrachtgever);
  • Jij bewaart het overzicht en communiceert helder met jouw collega's; Je hebt ervaring met het rijden in een vrachtwagen (pré).

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van prefab wapeningsconstructies. De werkzaamheden van het bedrijf worden verricht binnen meerdere vestigingen in Friesland. Als intern transport medewerker werk jij van 07:00 tot 16:00 (in overleg kan dit afwijken).

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ga jij graag proactief aan de slag binnen een grote, moderne organisatie? Reageer dan snel via de gele solliciteer button. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

24-04-24 - Kootstertille

Hechtlasser

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.