Account
Logo
Zoeken
14 °C
EERSTELIJNS STORINGSMONTEUR

Organisatie:

Functie:

Eerstelijns Storingsmonteur

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Ben jij gek op techniek en wil jij werken met de nieuwste verpakkingsmachines en robotica technieken? Hou je ervan om problemen op te lossen en weet je er met jouw technische inzicht voor te zorgen dat deze in de toekomst voorkomen worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel over wat de vacature van eerstelijns storingsmonteur bij deze moderne en snel groeiende organisatie inhoudt.  

Wat ga je doen?

Als eerstelijns storingsmonteur kom je te werken op de gloednieuwe verpakkingsafdeling van het bedrijf. Je zorgt ervoor dat het machinepark in topconditie blijft door het uitvoeren van inspecties en onderhoud aan verschillende machines. Naast dit onderhoud ondersteun je de operators van de productielijnen waar nodig. Zo spring jij in wanneer er een bedieningsfout is opgetreden of probeer je deze juist te voorkomen door de operators de juiste instructies en begeleiding te geven.

Verder werk je altijd nauw samen met de storingsmonteurs. Samen zorgen jullie elke dag voor verbetering van de productieresultaten. Je analyseert storingen en probeert deze daarmee te voorkomen in de toekomst. Je resultaten en verbetervoorstellen rapporteer je aan de voorman van de technische dienst en de productieleiding. Je gaat werken in ploegendiensten in een groot technisch team waarbij je periodiek in het weekend werkt.

Wat krijg je?

  • Een verantwoordelijke fulltime functie met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Kans op een jaarcontract met de intentie om te komen tot een vast dienstverband;
  • Een afdeling met de nieuwste verpakkingsmachines en robotica technieken;
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde mbo-niveau 2 opleiding of vmbo-opleiding en bent indien nodig bereid om door te leren naast je werk;
  • Je bent bereid om zo nu en dan in het weekend preventief onderhoud uit te voeren aan de productielijnen;
  • Je hebt technisch inzicht en weet wanneer je hulp moet vragen van je collega's;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt je mondeling ook redden met de Engelse taal;
  • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een succesvolle onderneming die de grootste leverancier van schaaldieren in Europa is. Deze snelgroeiende organisatie heeft ambitieuze uitbreidingsplannen voor de komende jaren en is inmiddels begonnen aan de realisatie hiervan. Binnen deze organisatie wordt de productie uitgevoerd door de afdelingen Expedition, Preparing en Packaging, waar dagelijks meer dan 400 medewerkers hun werkzaamheden verrichten. Naast het hoofdkantoor in Nederland hebben ze ook nog een aantal vestigingen in het buitenland. De hoofdvestiging in Lauwersoog/Zoutkamp, waar jij komt te werken, beschikt zowel over een groot kantorenpand als productiehallen waar de etenswaren geproduceerd worden.

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

24-04-24 - Kootstertille

Hechtlasser

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.