Account
Logo
Zoeken
14.2 °C
PERSONEELSPLANNER

Organisatie:

Functie:

Personeelsplanner

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Ben jij goed in het plannen van werkzaamheden en houd jij daarbij altijd het overzicht? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en kan jij zo effectief en efficiënt mogelijk plannen? Dan is deze baan als personeelsplanner perfect voor jou! Lees snel verder, de vacature geeft jou namelijk een inkijkje in deze uitdagende functie.  

Wat ga je doen? 

Als personeelsplanner zijn jouw werkzaamheden zeer veelzijdig.  Voor de productieafdelingen zorg jij voor effectieve en efficiënte planningen. Het zijn werkplanningen voor zowel de vaste medewerkers als de uitzendkrachten/vakantiekrachten. Deze functie wordt verricht in een 2-ploegendienst.  

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanmelden, begeleiden en informeren van nieuwe productiemedewerkers betreft de functie, werkplek, regels en afspraken. Bij afwezigheid van een leidinggevende houd jij tijdens de avonddiensten toezicht op de naleving van de hierboven genoemde zaken.  

Daarnaast behoort het ontvangen en ondersteunen van nieuwe medewerkers op de eerste werkdag ook tot jouw takenpakket. Jij controleert de identiteitsgegevens van de desbetreffende medewerkers en legt dit vast. Ook bewaak jij het aantal uitzenduren, plan en coördineer jij t.b.v. het weekend- en nachtrooster voor zowel de vaste werknemers als de uitzendkrachten. Tevens geef jij rondleidingen aan potentiële nieuwe uitzendkrachten. 

Verder ga jij actief aan de slag met het selecteren en registreren van vakantiekrachten t.b.v. vakantiewerkersbestand. De ziekmeldingen die binnenkomen registreer jij om deze vervolgens te rapporteren aan de Arbomanager. Daarbij controleer jij de urenregistratie van de uitzendkrachten en voer je waar nodig correcties door.  

Ook beheer en registreer jij de uitgifte van de badges, de sleutels voor de kluisjes en de werkkleding. Tot slot houd jij toezicht over het klein magazijn en is het jouw taak om de telefooncentrale te bedienen tussen 06.00-23.00 uur (afhankelijk van de ploegendienst die jij draait).  

Wat krijg je?

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week bij een groeiende onderneming in een dynamische markt;
 • Een brutosalaris tussen de 2500-3250 euro;
 • Uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Bij- en verkopen van verlof; 
 • Een reiskostenvergoeding;  
 • Fietsleaseplan;  
 • Bijdrage sportschool.  

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt mbo-werk- en -denkniveau; 
 • Je hebt goed kennis van Microsoft Office;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;  
 • Je bent stressbestendig, sociaal, nauwkeurig, resultaatgericht en proactief ingesteld;  
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken; 
 • Bereid om in een 2-ploegendienst te werken en om één keer in de twee weken een weekend consignatiedienst (oproepdienst) te draaien. 

Waar kom je te werken? 

Onze opdrachtgever is een grote, internationale organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Jij gaat aan de slag bij de hoofdvestging in Zoutkamp. Deze hoofdvestiging bestaat uit zowel een groot kantoorpand als productiehallen waar de etenswaren worden geproduceerd. Deze locatie is ook verantwoordelijk voor het aansturen van alle (internationale) activiteiten. Bij het bedrijf heerst een aangename werksfeer en jij wordt verwelkomd in een team met enthousiaste en gemotiveerde collega's.  

Waarom @Work? 

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kan je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest). 

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een sportschool in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt! 

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

24-04-24 - Kootstertille

Hechtlasser

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.