Account
Logo
Zoeken
20.3 °C
MEDEWERKER P&O PERSONEELSBALIE

Organisatie:

Functie:

Medewerker P&O Personeelsbalie

Plaats:

Lauwersoog

Omschrijving:

Heb jij een passie voor het ondersteunen van mensen en het ontwikkelen van een positieve werkcultuur? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de groei van een organisatie? Dan is deze baan als medewerker P&O Personeelsbalie perfect voor jou! Lees snel verder, de vacature geeft jou namelijk een inkijkje in deze uitdagende functie. 

Wat ga je doen? 

Als medewerker P&O heb jij veel contact met werknemers en uitzendkrachten.  Zij komen namelijk bij jou met vragen betreft het werk en de werkplek, maar ook zorg jij voor de begeleiding. Deze functie wordt verricht in een 2-ploegendienst. 

Jij brengt de competenties van de desbetreffende persoon in kaart en leg jij die vast. Daarnaast draag je mede zorg voor de werving en selectie van de productiemedewerkers. De Interne en externe opleidingsplannen voor de vaste medewerkers en uitzendkrachten behoren ook tot jouw takenpakket. Het maken van functieomschrijvingen voor het productiepersoneel en deze up-to-date houden zijn wederom zaken die door jou worden opgepakt.  

Samenwerken met de personeelsplanners komt veel voor bij deze functie. Gezamenlijk met deze planners zorg jij voor een zo goed mogelijk functioneren van de personeelsbalie. In samenwerking met de afdeling HRM regel jij de in-en uitstroom van de medewerkers. Problemen in de productie signaleer je door persoonlijke gesprekken aan te gaan met de werknemers. Op een adequate manier problemen oplossen en overleg aangaan met de afdelingen en uitzendbureaus over de forecast en de vakantieplanning ga jij graag mee aan de slag.   

Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de flexpool en initieer jij rondleidingen van potentiële nieuwe uitzendkrachten in overleg met de personeelsplanners.  

Wat krijg je? 

 • Een uitdagende functie voor 40 uur per week; 
 • Een brutosalaris tussen 2500-3250 euro; 
 • Uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Bij- en verkopen van verlof; 
 • Een reiskostenvergoeding;  
 • Fietsleaseplan;  
 • Bijdrage sportschool.  

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt mbo- werk- en -denkniveau; 
 • Je hebt goed kennis van MS-Office; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je bent stressbestendig, sociaal, nauwkeurig, resultaatgericht en proactief ingesteld;  
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken; 
 • Je bent in staat om de personeelsplanners te vervangen bij afwezigheid.  
 • Bij afwezigheid van de personeelsplanners kan jij zorgdragen voor een zo efficiënt en effectief mogelijk planning.  

Waar kom je te werken? 

Onze opdrachtgever is een grote, internationale organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Jij gaat aan de slag bij de hoofdvestging in Zoutkamp. Deze hoofdvestiging bestaat uit zowel een groot kantoorpand als productiehallen waar de etenswaren worden geproduceerd. Deze locatie is ook verantwoordelijk voor het aansturen van alle (internationale) activiteiten. Bij het bedrijf heerst een aangename werksfeer en jij wordt verwelkomd in een team met enthousiaste en gemotiveerde collega's. 

Waarom @Work? 

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kan je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest). 

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een sportschool in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt! 

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres. 

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

17-06-24 - Drachten

Monteur Agro

11-06-24 - Buitenpost

Receptie/Horeca medewerker

10-06-24 - Drachten

Bijrijder

07-06-24 - Harkema

Schoonheidsspecialist

07-06-24 - Kootstertille

Dakdekker

07-06-24 - Kootstertille

Assistent dakdekker

07-06-24 - Buitenpost

Inpakker

05-06-24 - Drachten

Medewerker ademlucht

04-06-24 -

Borstelmachinist

03-06-24 - Sneek

Inpakker

31-05-24 - Leek

Magazijnmedewerker

29-05-24 - Groningen

Administratief medewerker

28-05-24 - Surhuisterveen

Machinist

27-05-24 - Lauwersoog

HR Adviseur

21-05-24 -

Snackbarmedewerker

21-05-24 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-24 - Kootstertille

Bovenloopkraan medewerker beton

16-05-24 - Lauwersoog

Coole bijbaan productiemedewerker

16-05-24 - Lauwersoog

Productiemedewerker

15-05-24 - Drachten

Algemeen Medewerker

08-05-24 - Drachten

Betonwerker

03-05-24 - Waddeneilanden

Taxichauffeur

03-05-24 - Kootstertille

Productiemedewerker Beton

02-05-24 - Drachten

Intern Transport Medewerker

01-05-24 - Dokkum

Lasser

01-05-24 - Lauwersoog

Eerstelijns Storingsmonteur

29-04-24 - Lauwersoog

Personeelsplanner

29-04-24 - Lauwersoog

Medewerker P&O Personeelsbalie

26-04-24 - Drachten

Productiemedewerker

25-04-24 - Drachten

Content marketeer

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.