Account
Logo
Zoeken
Zoeken
13.2 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Hoofdstraat 178, GrootegastEUR 545.000,-
Straat Hoofdstraat 178
Postcode 9861 AM Grootegast
 
Oppervlakte m2
Perceel 3820 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

In Grootegast en omgeving is deze karakteristieke woning met praktijkruimte en de bijzondere monumentale lindenboom in de voortuin alom bekend. Voorheen was hier namelijk de tandartspraktijk van Grootegast gevestigd.

Nu staat dit bijzondere geheel te koop!

U kunt hier royaal wonen combineren met een praktijk of bedrijf aan huis, maar de ruimte leent zich ook voor andere gebruiksmogelijkheden als bijvoorbeeld mantelzorg of Bed&Breakfast. Bovendien beschikt het geheel nog over een dubbele stenen garage met kap, volop parkeergelegenheid op eigen terrein en een meer dan riante privacyvolle tuin. Achter het geheel gaat nog een groot perceel grasland met fruitbomen schuil. Hierdoor is het perceel ook uitermate geschikt voor het houden van kleinvee.

Op dit moment ligt er een bestemming Maatschappelijk op het perceel, maar er is een principetoestemming verleend door de gemeente om het geheel om te zetten naar bestemming ?Wonen?.

De indeling van deze woning is als volgt:
Entree, ruime hal, toilet met fontein, de lichte royale L- vormige woonkamer van ca. 50 m2, de woonkeuken met een nette keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, een grote droge kelder en een toegang naar de achtergelegen tuin, de bijkeuken met witgoedaansluitingen en de cv-opstelling.
De voormalige praktijkruimte die uitermate geschikt is voor diverse mogelijkheden, welke als volgt is ingedeeld; een separate entree met hal met wachtkamer ca. 13 m2, een praktijkruimte van ca. 16 m2, een praktijkruimte van ca. 11 m2, een praktijkruimte van ca. 22 m2 met een toegang naar de woonkeuken.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend maar liefst zes slaapkamers, waarbij een slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een groot balkon, twee badkamers waarvan een met ligbad, douche en wasmeubel en een badkamer met douche.

Tweede verdieping: een grote zolderverdieping te bereiken middels vlizotrap.

Zoals aangegeven ligt er een riante tuin om de woning, deze is fraai ingericht met onder andere een groot overkapt terras, een slingermuur met bramenstruiken, borders met een verscheidenheid aan beplanting, gazon, hagen en de unieke monumentale lindenboom. Met daarachter het perceel weiland dat nu is ingericht met verschillende fruitbomen.

Verder is het perceel ingericht met een dubbele stenen garage met bergruimte van ca. 70 m2. Deze garage beschikt over een zolderruimte en twee elektrische sectionaal deuren. De ruime oprit biedt ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het geheel is gelegen op een perceel van 3.820 m2 aan eigen grond en is gesitueerd op een fraaie hoeklocatie aan de Hoofdstraat en de Lutjegasterweg. Het biedt behalve volop riant wonen met praktijk/werkruimte ook volop rust en ruimte. Aanvaarding is per direct mogelijk.

Grootegast is een geliefde woonplaats met een hoog voorzieningenniveau midden in het Westerkwartier. De omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals winkels, (basis)scholen, horeca, huisartsenpraktijk met apotheek, tandartsen, fysio, het park Notaristuun en sportaccommodaties. Bovendien ligt Grootegast op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Met de snelweg A7 in de buurt zijn zowel Groningen als Drachten prima bereikbaar.

U begrijpt dat wij niet uitgesproken raken over deze bijzondere locatie. Bekijkt u rustig de fotoserie en de video voor een goede eerste indruk. U kunt daarna uw indruk compleet maken door een bezichtiging op de locatie, onze makelaars leiden u graag rond aan de Hoofdstraat 178 te Grootegast.

Klik hier voor meer informatie over deze woning