Logo
Zoeken
Zoeken
7 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Gerben Van Manenstraat 73, DrachtenEUR 500.000,-
Straat Gerben Van Manenstraat 73
Postcode 9204 LN Drachten
 
Oppervlakte m2
Perceel 508 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Aan open vaarwater, met een grote (ca. 9 meter achter huis en op de zijkant ca. 11 meter!) aanlegsteiger staat deze onderhoudsarme en energiezuinige recent gebouwde woning met uitbouw (2021) en grote schuur. D? absolute topligging voor de watersportliefhebber die opzoek is naar gemakkelijk en comfortabel wonen, i.c.m. de boot op eigen water achter huis aan de Drachtstervaart.

Deze vrijstaande woning staat aan een gemoedelijk hof, op een heerlijk vrije hoeklocatie. De grote uitbouw is voorzien van triple (drievoudige) beglazing, is onderheid en luxe gebouwd in 2021.

De aanlegsteiger en het water aan de achterzijde bij dit perceel behoort tot het eigendom bij deze woning. Ook is er een grote achtertuin aanwezig en is er een ruime oprit gerealiseerd met veel parkeergelegenheid. Zoals eerder genoemd is de woning gelegen op de hoek, dus is het deel bij het water ook een stuk vrijer en meer eigen dan bij andere aanlegplaatsen.

De woning is zoals eerder genoemd zeer energiezuinig, niet alleen is er triple beglazing aanwezig in de royale uitbouw, ook is de gehele woning ge?soleerd met optimale dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is er vloerverwarming aangelegd op de begane grond.

Onderhoudsarm? Ook daarover is niets te klagen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen en de uitbouw van prachtig luxe gepoedercoat aluminium. Ook de rest is onderhoudsarm, zo zijn er kunststof windveren en zijn de goten onderhoudsarm. Ook de steigers zijn gebouwd met hardhouten, onderhoudsarme materialen.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis en toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein; sfeervolle, ruime L-vormige woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren en open trap in de woonkamer; inbouwkeuken met veel inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen en nieuwe aangebouwde serre en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De serre is te bereiken via de woonkamer en is, net als de gehele begane grondvloer, voorzien van pvc-vloerbedekking.

1e etage:
Overloop met stookruimte; 3 royale slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel en wandcloset.

Buiten:
Rondom ligt de keurig aangelegde tuin met een ruime garageberging van ca. 22 m?, welke voorzien is van elektra. Ook de aanlegsteiger is te bereiken via de achtertuin. De voortuin is keurig bestraat met sierbestrating en voorzien van veel parkeergelegenheid. Tevens zijn er zonnepanelen geplaatst en is er een achterom aanwezig.

Het stadscentrum van Drachten is (bijna) om de hoek. Alles stadse voorzieningen als de schouwburg, het uitgebreide winkelcentrum met horeca, de vele supermarkten en het uitstekende openbaar vervoer zijn dus zeer gemakkelijk te bereiken. Ook is Drachten zeer centraal gelegen aan de snelwegen richting bijvoorbeeld Groningen, Heerenveen, maar ook bijvoorbeeld Amsterdam.

Altijd al uw boot bij huis willen parkeren en wonen in een onderhousarm en energiezuinig huis? Onze flexibele makelaars laten u graag alles zien bij deze woning aan de Gerben van Manenstraat 73 te Drachten!

Klik hier voor meer informatie over deze woning