11.9 °C

Woningaanbod

 
Klik hier voor het bedrijfsaanbod
 
Muntsetille 7, KootstertilleEUR 750.000,-
Straat Muntsetille 7
Postcode 9288 XE Kootstertille
 
Oppervlakte m2
Perceel 2035 m2
Volume m3
  
  
 
Omschrijving:

Open vaarwater, eigen aanleghaven ?n architectonisch wonen? Altijd al in een karakteristieke, bijzondere woning willen wonen op een fraaie locatie aan het water?

Dit onder architectuur gebouwde landhuis is direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal te Kootstertille en is omringd door een oase van rust, schepen en natuur. Dit prachtige geheel heeft twee badkamers waarvan ??n op de begane grond ?n heeft een slaapkamer op de begane grond. Hierdoor is het geheel levensloopbestendig ingericht.

De locatie aan het water is erg gewild en valt ook optimaal te benutten. Zo is er een afsluitbare priv? insteekhaven, waardoor er op en af het water gevaren kan worden.

Het landhuis is degelijk, traditioneel gebouwd, keurig ge?soleerd (dak-, muur- en vloerisolatie) en voor een groot deel voorzien van vloerverwarming. Door de bijzondere architectuur is het geheel zeer symmetrisch en praktisch ingedeeld in compartimenten.

Genieten van het prachtuitzicht! Het uitzicht is vanuit alle kijkhoeken werkelijk fantastisch, heerlijk genieten in de woonkamer van alles wat langs vaart, de ree?n in de achtertuin en de bijzondere vogels in de landerijen.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast en een garderobehoek; L-vormige, ruime en zonnige woonkamer van ca. 70 m?(!) met een weids uitzicht over de wateren en met doorkijkhaard; eetgedeelte en een schuifpui naar het overdekte terras; dichte keuken met diverse inbouwapparatuur; zeer ruime tweepersoonsslaapkamer met badkamer ensuite voorzien van wastafel en een (inloop)douche; wasruimte/bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling; toiletruimte met fontein en wandcloset; inpandige en ge?soleerde dubbele garage voorzien van 2 extra grote elektrische garagedeuren, waardoor het laden en lossen aan beide zijden gemakkelijk plaats kan vinden.

De groepenkast van de elektra is te vinden in de garage; waarvan de bedrading en de groepenkast volledig vernieuwd is.

De praktijkruimte/kantoorruimte van 14m? is in ca. 2008 gerealiseerd en is in gebruik geweest als atelier. Deze ruimte is te bereiken via de achterzijde van de woning.

Eerste etage:
Overloop; 3 enorme slaapkamers (ca. 26m?, ca. 15m? en ca. 25m?); royale badkamer met dubbele wastafels en douche; separate toiletruimte met wandcloset.

Kootstertille is een woonplaats met een goed voorzieningenniveau; de winkels, sportaccommodaties, basisschool en openbaar vervoer (bus) liggen allen op korte afstand. Verder is Kootstertille een goed bereikbare woonplaats zowel ten opzichte van Leeuwarden, Surhuisterveen Drachten en Groningen.

Doordat het geheel in het midden van het perceel staat, is er een ruime tuin ontstaan rondom de woning, dat is ingericht met een vijverpartij, diverse zonneterrassen en een ruime aanleghaven.

Vindt u dit landhuis net zo bijzonder als dat wij het vinden? Onze makelaars geven u graag een uitgebreide rondleiding bij dit prachtige geheel aan de Muntsetille 7 te Kootstertille!

Klik hier voor meer informatie over deze woning