Account
Logo
Zoeken
13.9 °C

Woningaanbod:
Troelstralaan 27 in Buitenpost

PRIJS: EUR 235.000,-

BUITENPOST - Geniet van ruim vrij uitzicht over de straat, zonder directe overburen. Hier bevindt zich deze ruime tussenwoning met privacyvolle achtertuin met stenen berging en een ruime achterom. Hebben we al gezegd; ruim & vrij gelegen? Lees snel verder over deze ruime woning aan de Troelstralaan 27 te Buitenpost!

Ruim; dat is deze woning zeker, geen scheve wanden op de 1e etage en een vaste trap naar de 2e etage, waar met gemakt nog een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.

De woning oogt misschien niet de nieuwste woning; qua energiezuinigheid lijkt hij dat wel. Werkelijk keurig in onderhoud en zeer energiezuinig, met een energielabel A!

De woning zal zelfs nog zuiniger zijn, want na het klaarmaken van het energielabel zijn bijvoorbeeld nog 8 zonnepanelen (405 WP per stuk!) geplaatst. Tevens is er een domoticasysteem aanwezig wat bijdraagt aan de energiezuinigheid. Tevens zijn er naderhand screens geplaatst die heerlijke natuurlijke verkoeling verzorgen in de zomer en bijdrage aan het lage energieverbruik.

Niet alleen energie technisch is de woning opgeknapt, ook is de groepenkast en zijn (bijna) alle schakelaars en stopcontacten vernieuwd. Ook is er glasvezel geplaatst voor onze snel-internet-geliefden.

De buurt is super, zeer kindvriendelijk met speeltuinen en kinderrijk en gelegen nabij vele voorzieningen zoals scholen, winkels, sportfaciliteiten en NS-sneltreinstation.

Begane grond:
Entree/hal met vaste kast en uitgebreide meterkast; grote L-vormige doorzonwoonkamer met aansluitende de hoekkeuken en doorloop naar achtertuin; toiletruimte met toilet en fontein.

Kelder:
Te bereiken via de hal aan de voorzijde bij de voordeur.

1e etage:
Overloop; 3 royale slaapkamers, waarvan 2 tweepersoonsslaapkamers; badkamer met douche, wastafel en wandcloset.

2e etage:
Vaste trap naar zolderruimte met veel bergruimte en cv-ketelopstelling. Op de 2e etage kan met gemak een extra kamer gerealiseerd kan worden.

Buiten:
Onderhoudsarme achtertuin met royale achterom. Ook is er een ruime bergruimte gesitueerd in de achtertuin. De voortuin is keurig onderhouden.

Buitenpost:
In Buitenpost vind je het winkelcentrum op slechts een korte wandeling van de woning. Deze plaats biedt een uitstekend aanbod aan voorzieningen, vari

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod