Account
Logo
Zoeken
8.3 °C

Woningaanbod:
Groningerstraat 92 in Surhuisterveen

PRIJS: EUR 200.000,-

SURHUISTERVEEN - Ontdek uw nieuwe zakelijke mogelijkheid in deze verrassend ruime locatie, uitermate geschikt voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten! Wonen is op dit moment niet aanwezig, maar is wel een mogelijkheid als bedrijfswoning, dus in combinatie met een bedrijf.

Volgens het bestemmingsplan Surhuisterveen Dorp heeft dit pand een bedrijfsbestemming en is daarmee geschikt voor bedrijven in categorie 1 en 2, eventueel in combinatie met een bedrijfswoning. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Momenteel is het niet mogelijk om de bestaande bedrijfsbestemming te wijzigen naar een woonbestemming. Echter, de gemeente heeft aangegeven dat zodra de bestemming van de AVEK locatie wordt gewijzigd naar een woonplan, er een mogelijkheid is tot aanpassen naar wonen, middels een principeverzoek om de bestemming van het pand aan de Groningerstraat 92 eventueel ook aan te passen.

Deze locatie, strategisch gesitueerd op een prominente en goed bereikbare plek langs de doorgaande weg in Surhuisterveen, biedt uw onderneming niet alleen gemak maar ook optimale zichtbaarheid.

Het pand bevindt zich op een perceel van 415m

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod