Account
Logo
Zoeken
14 °C

Woningaanbod:
Voorstraat 106 in Kollum

PRIJS: EUR 365.000,-

KOLLUM - Woning met winkelruimte, tuin, garage en oprit aan de Voorstraat 106 en 106A te Kollum!

Welkom bij de Voorstraat 106 en 106A in Kollum, een pand met onbegrensde mogelijkheden op een strategische locatie. In de bruisende kern van Kollum staat dit royale winkelpand met bovenwoning te koop, een unieke kans voor ondernemers en beleggers. Het totale oppervlakte is maar liefst ca. 270 m2.

Met zijn sfeervolle bouwstijl, springt dit pand meteen in het oog. Het is een object vol karakter en charme, waardoor het een blijvende indruk maakt op iedereen die erlangs loopt

WINKEL- OF KANTOORRUIMTE
Op de begane grond bevindt zich een royale ruimte van ca. 124 m2, geschikt voor gebruik als winkel- of kantoorruimte. Deze ruimte is uitgerust met een toilet en open doorgang naar het magazijn en eigen CV-ketel (Intergas, ca. 6 jaar oud), ideaal voor de dagelijkse gang van zaken. Met zijn grote etalageraam staat dit pand garant voor maximale zichtbaarheid en biedt het de perfecte kans om voetgangers naar uw bedrijf te trekken, ongeacht of het wordt gebruikt als winkel of kantoor.

BOVENWONING
Boven de winkelruimte bevindt zich een afzonderlijke bovenwoning van ca. 145 m2 gebruiksoppervlakte wonen, toegankelijk via een eigen entree. De woning strekt zich uit over de eerste en tweede verdieping en is voorzien van een zonnig dakterras op het zuiden op de 1e etage en een sfeervol balkon op de 2e etage. Hier kunt u genieten van de rust na een drukke werkdag.

De woning betreft energielabel E en de winkelruimte energielabel A.

TUIN, GARAGE EN OPRIT
Een onmisbaar pluspunt is de ruime achtertuin op de begane grond, ideaal voor ontspanning en recreatie. Daarnaast is er een garage en een eigen oprit met recent gebouwde carport aan de achterzijde, wat parkeergemak garandeert.

De combinatie van een ruim winkelpand en een comfortabele woning biedt de perfecte mix van werk en priv

Klik hier voor meer informatie over deze woning

Bekijk gehele woningaanbod