Account
Logo
Zoeken
20.3 °C
Bekroond ONT in het zonnetje gezet door gemeente

Bekroond ONT in het zonnetje gezet door gemeente

di 27 juni 2023, 12.45 regionaal

OPEINDE - In mei won VV ONT uit Opeinde de prijs Sportaccommodatie van het jaar 2023. Daarom kwamen burgemeester Jan Rijpstra en wethouder Pieter van der Zwan maandagavond op bezoek bij de voetbalclub. En ze kwamen niet met lege handen, maar met twee zakken vol met voetballen.

In totaal overhandigden zij aan voorzitter van de club Jeen Visser 26 stuks. Eén bal voor ieder jeugdteam. De burgemeester en wethouder gaven aan trots te zijn op deze club. Hoe zij zich inzet op het gebied van duurzaamheid in brede zin. Niet alleen qua milieu, maar ook de verbondenheid binnen de gemeenschap. "Daarmee doet de vereniging geweldig werk voor onze mienskip", aldus burgemeester en wethouder.

VV ONT is al een paar jaar bezig met de verduurzaming. In 2018 was de club al energie neutraal door de zonnepanelen op het dag. Daarnaast herbruiken zij het water wat ze gebruiken. Met het winnen van de prijs Sportaccommodatie van het jaar kregen zij ook een cheque van €3000,-. Ook dit bedrag zal worden ingezet voor de verder verduurzaming.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws