Account
Logo
Zoeken
8.6 °C

Centre Squash Drachten pakt groots uit bij finish Tamarathon

zo 11 juni 2023, 15.00 uur

DRACHTEN - Het begon met alleen een plek vinden voor de finish van de Tamarathon, maar het eindige met de planning voor een groot feest. Toen Tamara Centre Squash Drachten benaderde als start- en finishplek werden ze meteen enthousiast. Nu zullen er zaterdag allerlei activiteiten plaatsvinden aan de Sportlaan in Drachten.

Zo zijn er de hele dag dj’s en ligt het parkeerterrein vol met zand voor allerlei verschillende Beach-sporten. Daarnaast staat er ook een stormbaan. Op het zand wordt onder andere een beachvolleybal toernooi gehouden. Het inschrijfgeld gaat natuurlijk ook naar de Hersenstichting, hetzelfde doel waar ook de opbrengst van de Tamarahon naartoe gaat. Bijna alle partijen die bij dit grote feest betrokken zijn doen dit belangeloos.

Behalve buiten zijn er ook in het squashcentrum zelf allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Zo is er het jaarlijkse Ouder & Kind squash. En natuurlijk het spectaculaire Dubfest, het grootste dubbel squashtoernooi van het Noorden. De fooi en wat er na de kosten gedekt te hebben overblijft van de inschrijfgelden gaat ook naar de Hersenstichting. Daarnaast is het ook mogelijk om ter plekke te doneren.

De deelnemers van de Tamarathon komen iedere ronde bij het squashcentrum langs. De hele dag kunnen bezoekers dus de deelnemers komen aanmoedigen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De start van de Tamarathon is om 10.00 uur. De deelnemers van de 50 kilometer loop zullen uiterlijk om 17.00 uur finishen. Daarna zullen de festiviteiten aan de Sportlaan nog doorgaan tot 23.00 uur.

Meer weten over de Tamarathon? Klik hier voor het artikel wat we eerder schreven over deze 50 kilometer loop voor de Hersenstichting.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuwsregionaal nieuws

Onrust in Eanjum vanwege vergaande bouwplannen

Onrust in Eanjum vanwege vergaande bouwplannen

regionaal nieuws

Motorrijder lichtgewond bij botsing met auto

Motorrijder lichtgewond bij botsing met auto

regionaal nieuws

Dronken bromfietser (18) botst tegen stoeprand

Dronken bromfietser (18) botst tegen stoeprand
Poll: Wat is jouw favoriete sport om te doen?

Fietsen  
17.8%
Hockey  
0.9%
Tennis / padel  
3.7%
Schaatsen  
2.8%
Voetbal  
8.4%
Zwemmen  
6.9%
Ik sport niet....  
30.2%
Iets anders...  
29.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!kwijt / misdaad in je straat

Blauwe gebreide apenknuffel verloren

Blauwe gebreide apenknuffel verloren