Account
Logo
Zoeken
9.3 °C

Korfballers It Fean/Boelenslaan winnen wedstrijd

zo 19 januari 2020, 16.50 uur

SURHUISTERVEEN - Op zaterdagavond om 21:00 uur begon de wedstrijd Koru 1- It Fean/Boelenslaan 1. Voor It Fean/Boelenslaan een belangrijke wedstrijd. Koru heeft nog geen punten er moest dus gewonnen worden.

It Fean/Boelenslaan begon scherp aan de wedstrijd. De verdediging onderschepte direct al de bal. De bal ging naar de aanval en met een paar balcontacten scoorde Jan van der Veen het eerste doelpunt. Snel daarna verzilverde Sander een strafworp die Esther wist af te ronden, 0-2. It Fean/Boelenslaan bleef goed spelen. Na 15 minuten stond het al 2-7. Koru was niet in staat om bij te blijven. Want na 3-7 liep It Fean/Boelenslaan opnieuw uit naar een 4-12 ruststand.

Na enkele tips van Ron Berkenbosch begon It Fean/Boelenslaan aan de 2de helft. Na enkele afstandsschoten stond het 4-15. Daarna brak een wat rommelige fase aan. Daardoor kwam Koru dichterbij naar een stand van 8-15. Daarna begon It Fean/Boelenslaan weer te scoren tot een stand van 8-21. Koru scoorde het laatste doelpunt. De eindstand was dan ook 9-21 in het voordeel van It Fean/Boelenslaan.

Volgende week zaterdag 25 januari speelt It Fean/ Boelenslaan thuis tegen Club Brothers om 19:40. De D3 is dan team van de week.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Dodenherdenking in Drachten

Dodenherdenking in Drachten


regionaal nieuws

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten

Inbraak bij Kapsalon Promise in Drachten


regionaal nieuws

Auto's in botsing op de Buorren bij Lippenhuizen

Auto's in botsing op de Buorren bij Lippenhuizen



Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
54.7%
Nee  
19.9%
Geen idee  
25.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!