Account
Logo
Zoeken
7.1 °C

Kerstconcert Oranje en Ladylights

DOKKUM - Op 16 december kunt u in de Grote Kerk in Dokkum alvast helemaal in de kerststemming komen en genieten van een avond vol met kerstmuziek. Oranje is onder leiding van dirigent Siemen Hoekstra in oktober gestart met de voorbereidingen voor dit concert en heeft een heel afwisselend programma ingestudeerd. Prachtige klassieke muziek van componist John Rutter, afgewisseld met muziek in Caribische stijl en traditionele kerstklassiekers.

Speciale gast deze avond is Ladylights. Met het thema ‘Light it up!’ worden oude en nieuwe kersthits op een prachtige, krachtige, melodieuze en swingende manier ten gehore gebracht. De drie ladies Janneke Brakels, Maaike Kampen en Anne Visser zijn geen onbekenden in de Friese muziekscene. Zo won Janneke in 2011 het Friese songfestival Liet, trad op bij de Soldaat van Oranje en zong ABBA samen met het NNO. Maaike was jarenlang zangeres bij Coverband The Groove Department en is een veelgevraagd zangeres bij diverse bigbands net als Anne die daarnaast ook diverse jingles heeft ingezongen.

De presentatie van de avond wordt verzorgd door Annelies van der Meer die in 2016 samen met Oranje meedeed aan het Maestroconcert. Als dirigente won ze destijds de wedstrijd niet, maar we zijn er van overtuigd dat de presentatie bij deze enthousiaste ladyspeaker in goede handen is. Al met al genoeg ingrediënten voor een mooie avond waarvoor we u van harte willen uitnodigen. Kaarten kosten 15 euro (incl. pauzedrankje) en zijn verkrijgbaar bij leden en in de winkel van Zensa Moda aan de Diepswal in Dokkum.

Waar:Grote Kerk
Plaats:Dokkum
Datum:16-12-2023
Aanvang:20.00 uur