Account
Logo
Zoeken
6.9 °C

Winterconcert "Onder een andere hemel"

BEETSTERZWAAG - Winterconcert door Joke Hermsen, schrijfster en filosofe, en de professionele musici Pieter van Loenen, violist, en Tobias Borsboom, pianist - met het programma “Onder een andere hemel” .
Wanneer je muziek met filosofie combineert is één en één minimaal drie. In dit programma neemt schrijfster en filosofe Joke J. Hermsen ons mee op een verkenningstocht van heimwee en verteverlangen. Waar voelen we ons thuis? En waarom denken we soms alleen nog aan vertrekken? Kunnen we wel voorgoed ergens thuis zijn?
Met muziek van onder andere Brahms, Tsjaikovski, John Adams en Muammer Sun, en literair-filosofische vertellingen schetst dit programma een breed scala van het dubbele verlangen naar geborgenheid en naar een elders. Want we zijn nu eenmaal huismussen én zwervers, we hebben heimwee en wanderlust, voeten om te lopen en een geest die maar wat graag uit wandelen gaat.

Het concert zal met pauze worden gehouden. In de foyer zullen de kosters dan koffie en thee schenken en na afloop kan er nog worden nagepraat met de artiesten en zal Joke Hermsen haar boeken signeren en verkopen. Reserveren aanbevolen!

Organisatie: Cultbee. Het concert duurt twee uur met een lange pauze. Met dank aan vrijwilligers, donateurs, subsidiegevers en fondsen. Meer informatie, toelichting op de muziek, links naar video’s, en mooie foto’s van de musici vindt u op de website: www.cultbee.nl
Foto-bijschrift: Joke Hermsen (schrijfster, filosofe), en de professionele musici Tobias Borsboom (piano) en Pieter van Loenen (viool). Fotografie: Felix Quaedvlieg en Koos Breukel.

Datum: zaterdag 16 december 2023
Plaats: Ontmoetingskerk, Achter de Hiemen 41, 9244BP Beetsterzwaag, ingang Vlaslaan
Parkeren: gratis parkeren naast de kerk en achter De Buorskip, Vlaslaan
Aanvang: 14:00 uur; welkom vanaf 13:30 uur.
Het concert duurt twee uur inclusief lange pauze.
Entree-concert: € 15, - (t/m 18 jaar: gratis) per persoon. Incl. 9% BTW

Kaartverkoop: Reserveren aanbevolen!
bij Eventbrite – https://Winterconcert-16dec23-Cultbee.eventbrite.nl

Waar:Ontmoetingskerk
Plaats:Beetsterzwaag
Datum:16-12-2023
Aanvang:14.00 uur
 

Martine Mees

Beetsterzwaag
06-53837642