Account
Logo
Zoeken
13.8 °C

Drumpraat on Tour met Cesar Zuiderwijk

DE WESTEREEN - Drumpraat on Tour met Cesar Zuiderwijk 8 december in Badhûs

Bereid je voor op een unieke backstage Experience met Drumpraat on Tour. De bekende Nederlandse drummer Sietse Huisman maakt al enige tijd furore met zijn online Youtube talkshow over drummen en The drumlife, “Drumpraat”. Het is de ultieme backstage ervaring die te vergelijken is met een combinatie van een concert, VI inside en College tour. Interactief, dynamisch, grappig en spektakel dat is wat Drumpraat on Tour vertegenwoordigd! Een geweldige inkijk in het drummers en muzikanten leven.

Drumpraat gaat On Tour en biedt zijn publiek nu live een unieke inkijk achter de schermen in de sfeer van het online programma. Met altijd een bekende Nederlandse drummer als gast aan zijn zijde, bespreken, presenteren en spelen zij het muzikantenleven on the Road. Deze unieke setting met twee Nederlandse topdrummers neemt je mee naar een wereld van backstage verhalen en mooie performances die je altijd al had willen weten en meemaken.

Met trots presenteert poppodium Badhûs vrijdag 8 december Cesar Zuiderwijk als gast van Sietse Huisman. Cesar Zuiderwijk is een ware drumlegende en heeft eigenlijk geen introductie nodig: hij was vijftig jaar de drummer van Golden Earring, waarmee hij wereldhits als 'Radar Love', 'Twilight Zone' en 'When the Lady Smiles' scoorde. Na het plotselinge einde van de band is Cesar op pad met zijn band Sloper (samen met drummer Mario Goossens van Triggerfinger), een theatervoorstelling en nu ook met Drumpraat On Tour!

Begin jaren 90 haalden 30 enthousiaste fans de Golden Earring voor het eerst naar Kollumerzwaag. Wellicht komen er bij Cesar Zuiderwijk Drumpraat on Tour! ook nog leuke anekdotes voorbij. Mis dit niet en bestel snel je tickets, want vol=vol!

Dit is een voorstelling met zitplaatsen.
Datum: vrijdag 8 december 2023
Poppodium Badhús, Sportloane 2b De Westereen
Voorverkoop via badhus.stager.nl/web/tickets: € 17,50 zie ook Facebook (aan de kassa € 21,50)
Aanvang: 20.00 uur

Waar:Badhús. Sportleane 2b
Plaats:De Westereen
Datum:08-12-2023
Aanvang:20.00 uur
 

Badhús

De Westereen