Account
Logo
Zoeken
9.3 °C

Kerstshow met de Clay Corners Bigband

DAMWâLD - Zondag 17 december om 16.00 uur treedt de “Clay Corners Bigband” uit Dokkum op in de Doopsgezinde kerk “De Fermanje” aan de Doniawei 34 te Damwâld.

Clay Corners Bigband bestaat al 33 jaar en is onderdeel van muziekschool Opus 3.
De band kent een rijke historie in het Dokkumse en omgeving.
Op dit moment heeft de band een stabiele bezetting met enthousiaste muzikanten o.l.v. blikvanger en bandleider Gerard Viet.

Zo langzamerhand heeft de Bigband een vaste plaats in het Friese Bigband-circuit weten te bemachtigen. Van meet af aan heeft speelplezier vooropgestaan, en dat slaat aan. Een groot en trouw publiek weet de swingende Clay Corners te vinden.
Het repertoire is afwisselend: van standards tot modern werk. Soul, blues, latin, alles komt voorbij in een aanstekelijke mix. En nu dus ook een KERSTrepertoire!

Op het programma natuurlijk “Jingle bells” en “Let it snow” maar ook nummers van Shakin Stevens, Wham en the Pogues. Van alles wat dus. En dat in een onvervalste kerstaankleding. Hoe dat eruit ziet? Kom maar kijken! En luisteren natuurlijk.

Voor de gelegenheid zijn er muzikale gasten. Wybrig Boerrigter (Nancy) en Pyt Palstra zullen de band vocaal ondersteunen. Brant Visser speelt mee op contrabas. Kortom het wordt een gezellige en swingende kerst!

De entree is €10,00 inclusief koffie/thee en iets lekkers erbij.

Waar:Doopsgezinde kerk, Doniawei 34
Plaats:Damwâld
Datum:17-12-2023
Aanvang:16.00 uur
 

Andries Halbesma

Damwâld
0641047694