Account
Logo
Zoeken
15.7 °C

Kofjejûn Toneelvereniging Mei Inoar Ien

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Kofjejûn
Toanielferiening Mei Inoar Ien

Na een lange periode van Corona perikelen en onzekerheid betreffende het voortbestaan van onze toneelvereniging Mei Inoar Ien, kunnen en mogen wij weer los. Wat er allemaal is gebeurd aangaande het café heeft de nodige tongen veel los gemaakt. Wij als vereniging zijn wij in elk geval erg blij, dat wij nog steeds gebruik kunnen maken van zo’n mooie plek en prachtige zaal.

Een groot stuk konden wij in zo’n korte tijd niet meer op de planken krijgen, maar wij zijn druk bezig om op zaterdag 25 maart drie eenakters voor het voetlicht te brengen. Wat bijzonder is, dat de jeugd ook een stuk voor hun rekening nemen.

Zij brengen voor u op de planken, “de jonges fan de Vries”. Daarna volgt de eenakter “In lichte lunch”. Twee zusters zullen samen uit eten en genieten volop van de exclusieve kaart met vooral wijn!
Het spreekwoord zegt het al: “Als de wijn is in de man, is de wijsheid in de kan”, in dit geval vrouw dus u weet het vaak wel.
Als laatste staat “In Himel op Ierde” op het programma. Een vader en moeder proberen op in sluwe manier de dochter te overtuigen dat de vriend waar zij mee scharreld ……. Nee meer laat ik niet los, ik zou zeggen ziet u zelf maar hoe dit afloopt.
Na afloop is er nog een gezellig stukje muziek.

Met andere woorden dit beloofd weer een gezellige ouderwetse toneelavond te worden. De toegang is gratis.
Ik zou zeggen “net stinne mar hinne”. Het is wel zo, vol is vol, dus kom op tijd.
Wij beginnen op 20:30 uur in Cafe Kompenije.

Waar:Alde Wei 14
Plaats:Drachtstercompagnie
Datum:25-03-2023
Aanvang:20.30 uur
 

Bestuur

Drachtstercompagnie