Account
Logo
Zoeken
15.6 °C

Linnie Wonder Experience + Melissa Pande

LEEUWARDEN - Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Linde Guljé (Linnie Wonder Experience) en Melissa Pander te bewonderen.

Linnie Wonder Experience
Wonderlijke muziek, een wonderschone front-lady. Bij elkaar opgeteld een wonderbaarlijke avond. Wondering what it is already? Linnie Wonder Experience speelt deze avond de sterren van de hemel én van die ene ster uit Hollywood; Stevie Wonder.

Linnie Wonder Experience is het eindexamenconcert van Linde Guljé haar Stevie Wonder coverband, die de funk & soul hits op tekstueel en muzikaal gebied van Stevie op geweldige wijze vertolken. Ook de minder bekende geniale hits zullen naar voren komen en de voeten zullen misschien niet in bedwang blijven.

Melissa Pander
Melissa Pander speelt haar eindexamenconcert samen met haar ondersteunende band. Verwacht een avond vol met (Nederlandstalige) popmuziek. Veel van de nummers zijn geschreven door Melissa zelf. Met gevoelige teksten en feestelijke muziek hoopt ze te laten zien wat de naam ‘Melissa Pander’ als artiest inhoudt. Het belooft een avond te worden waarin je 45 minuten lang stil staat in het moment.

Waar:Neushoorn
Plaats:Leeuwarden
Datum:18-04-2023
Aanvang:20.30 uur